2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 66063 بازدید | 919 پست

پدر من درآمدش خوب بود..ولی هیچوقت برامون خوب خرج نمیکرد... تو دوران دبستان و راهنمایی دم عید که میشد چشممون به در کلاس بود که ناظم بیاد و اسممونو صدا بزنه بریم کفشی لباسی بهمون عیدی بدن

مدرسه میرفتم یه چتر نداشتم تو روزای بارونی دستم بگیرم

پول توجیبی مون خیلی ناچیز بود

هروقت ازش پول میخاستیم کمتر از اون چیزی که گفته بودیم میداد. اگه میگفتم 100 تومن میخام میگفت ندارم. 50 تومن دارم بگیر

10 سال قبل از تو شهر غریب زنگ زدم گفتم دانشگاه گفته باید این ترم تسویه کنید تا کارت ورود به جلسه بهتون بدیم.. یه دعوایی توخونه راه انداخته بود😥😥

با مامانم کتک کاری کرده بود.. به خاطر 200 هزار تومن

برگشتم خونه، نمیخاستم دیگه برم دانشگاه

بزرگتر که شدیم خودمون کارمیکردیم خرج خودمونو درمیاوردیم

اگه میخاست میتونست ،، ولی همیشه میگفت ندارم

الان هم همینه. دو دهنه مغازه داره... یه خونه داده اجاره.. یه خونه خودشون داخلش زندگی میکنن

ما که ازدواج کردیم راحت شدیم ولی دلم برا بقیه میسوزه.. بااینکه نه اجاره مغازه میده نه اجاره خونه میده، بچه ها هم خودشون کار میکنن ولی همیشه میگه ندارم. سالی یه بار شاید گوشت و میوه بخره.. میتونه ولی نمیخره

فقط وقتی مهمون میاد پولاشو خرج مهمون میکنه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
منم براش ناراحت شدم💔💔

خیلی هر چی هم از شوهرش میخواست شوهرش آدم حسابش نمی‌کرد بتظرش زیاده خواه میومد انگار چون فقیر بوده نباید درخواستی داشته باشه از شوهرش 

زن بعدی‌ تو نعمته الان 

متاسفانه تو فرهنگ ما احترام بر اساس پول ادمهاس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من عاشق شیرینی بودم ،عید میرفتم خونه مادربزرگم تیشرتمو میکردم تو شلوارم میفتم سر یخچالشون شیرینیا رو ...

عزمزمه با اینکه سه نفر بودین چطور ایقدر شرایط زندگیتون اینقدر سخت بوده ؟ مگر سرکار نمی‌رفت بابات 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

مامتوسط بودیم ولی بازم مامانم خسیس بازی در میاورد شوهرم خیلی بیشعوره هروقت بحث میکنیم میزنه توسرم میگه گدابودی بدبخت بامن بهتر شدی به همه گفته ابرو واسم نذاشته 🤦‍♀️😢

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

پدر من درآمدش خوب بود..ولی هیچوقت برامون خوب خرج نمیکرد... تو دوران دبستان و راهنمایی دم عید که میشد ...

خیلی ناراحت شدم واقعا چقدر پدر سخت گیری 💔💔💔

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

متأسفانه خونه پدرم  زندگیم با حسرت گذشت آرزوی همه چی داشتم پدرم فقیر نبود متوسط بود ولی اصلا به فکر دختراش نبودن الانم 15 ساله که ازدواج کردم بازم در فقر و نداری میگذره تمام زندگیمون شده حساب کتاب که کل ماه رو چه جوری بگذرونیم شکممون سیر بشه نه رستوران میرین نه مسافرت نه لباس میخرم هیج پس اندازی هم نداریم ماشین که هبچ موتورم نداریم 

از ساختمون نیمه کارمون که تا خر خره پدرم تو ثرض بود افتادم پایین پاشنه پام شکست چون پول نداشتیم دو ماه نمیتونستم پامو زمین بزارم...

من با مانتو مدرسه میرفتم مهمونی...

اما هیییییچوقت دلم نمیومد لج کنم بگم آبروم میره...اما خواهرام زبون داشتن هرچی میخواستن لج میکردن...

پدرم واقعا نداشت..

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

خانواده من وضعمون نمیگم انچنان خوب بود ولی بدم نبود. با این حال بیشتر مادرم خساست خرج میداد من یادمه خونه که ساختیم من فک کنم ۱۵سال بعدش میگفتم هنوزم بابام قرض داره فکرشو میکردم غصه میخوردم اینا نمیگفتن که تموم شده قرضی نداریم غصه نخور...خرجی مدرسه در حد یه ترد میگرفتم. لباسم که کهنه های خواهرمو‌میپوشیدم البته برا اونم زیاد نمیکرفت یادمه یه بار چله زمستون‌بود خیلی سرد بود دوستم سر صف گفت تو چرا کاپشن نمیپوشی سردت نیست از بس مادرم گفته بود برف نمیباره کاپشن میخواید چکار نذر کنید برف بباره بخریم به دوستم گفتم نذر کردم واسه همین نمیپوشم پوزخند زد هنوزم که هنوزه یادش میوفتم ناراحت میشم چن وقت پیش میکم ماما چرا نمیخریدی خودشو زد اون راه نداشتیم فلان...کلی جیزای دیگه فک کنم نسل سوخته دهه ۷۰ بیشتر بودن در عین دارا بودن ندار بودن

بخوام بگم الان این که پول یه کاپشنو ندارم زیر مانتوم یه ژاکت میپوشم نه که هیچیی پول نداشته باشما ولی چون مستاجریم همش باید بره واسه اجاره و خورد و خوراک اونم به زور

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....