2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 69160 بازدید | 972 پست
میفهمت عزیرم

قربونت برم♥️🫂

مهم نیست دیگه ، حداقل یجوری بار اومدم که وقتی شوهرم نداره و وضع خوبی نداریم بتونم تحمل کنم 

ضعیف بار نیومدم 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میتونم یکم جمع کنم بنظرت کم کم بخرم بذارم خونه بابام؟ الان حامله نیستم

آره عزیزم حتما اینچ کارو بکن مردها بی چشم و رو ئن منم دیروز شوهرم کلی حرف بارم کرد که پدرت نه یلدونه می یاره نه عیدی کلی تحقیذم کرد چون طرف های ما رسمه خیلی دلم شکست چون بابام نداره ومنم دیگه خسته شدم انقدر جای اونا جبران کردم

ما زیاد ضعیف نبودیم ولی مامانم زورش میومد خرج لباس کنه برام .بخاطر همین الان که مستقل شدم کل پولامو ...

مثل من. دقیقا الان بیشتر درامدم صرف خرید لباس میشه بازم مامانم غر میزنه دیشب بهش گفتم من دیگه یه زندگی مستقل دارم دیگه از جیب شما که خرج نمیکنم میگه نه طلا پس انداز کن میگم اره مثل تو حسرت به دل باشم

دقیقا ،هرجی واسم میگیره میگه خونه بابات ازینا داشتی 😂😂 از درد این حرف دیگه خندم میگیره

مثل دختر یکی از فامیلامونی

تو جمع یبار شوهرش گفت زنی که تو خوپه باباش نون کامل ندیده نباید توقع چیزی از شوهر نداشته باشه

بابای من خیلی کم حرفه تو این چیزا هم هیچوقت دخالت نمیکنه یه اخلاقای خاصی داره

ولی یهو برگشت بهش گفت تو خونه باباش نداشته اگه میخواست همچنان ندار زندگی کنه تو برای چیش بودی

غیرت و عرضه ی مرد از رفاه و آرامش و آسایش خانواده اش معلومه

اگه عرضه نداشتی نباید زن میگرفتی

آخ دل هممون خنک شد ،مرتیکه بیشعور همیشه یه چیزی به اون بدبخت میگفت اونم یتیم بود مادرش به سختی بزرگشون کرده بود

ما نسبت به بقیه خانواده یا حتی میشه گفت کل محله پولدارتر بودیم همیشه تو مدرسه بهترین وسیله و لباسا مال من بود البته دبیرستان یهو پدرم ورشکست شد بدترین روزا بود همه چیمونو از دست دادیم 

اما یه شب واقعا خیلی بد بود من یه مریضیه خاص دارم حالم اصلا خوب نبود نه ماشین داشتیم نه حتی پول یکم پول پاره از اینور و اونور پیدا کردیم و شوهر عمم ماشینشو بهمون نداد که بریم دکتر و فرداش به قدری حالم بد شد که امبولانس اومد و من چند روز بستری بودم

۷ ۸سال پیش موقع کنکور حدود۵ هزارتومن جمع کرده بودم کتاب بخرم اونم یک دوماه تو مدرسه چیزی نخوردم که ج ...

ببین منم مثل شما هستم پول زیادی دستم نمیاد

برای همین از بیرون رفتن با افرادی که خرجم رو میبرند بالا فوق العاده پرهیز میکنم 

مثلا با طرف میرم بیرون ۱۰۰ خرج اسنپ میزاره رو دستم ، البته اینم بگم رفت رو یکیمون حساب میکنه برگشت رو یکی دیگمون 

در حالی که من تمام رفت و امدم پیاده یا با اتوبوسه 

بعد با چنین افرادی حتی به ادم خوش هم نمیگذره

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

ان شاءالله همگی زندگی خوبی تجربه کنیم در آینده.. و هیچکس نبینه این روزا رو..

ان شاءالله ب سلامتی باردار بشی اسی عزیزم

بخر کم‌کم بزار خونه بابات ب هیچکس هم‌نگو بگو خودشون گرفتن..بقیشم بزرگ ها بگو رسم نداریم باید شوهر بخره.. ب گذشته هم فکر نکن..خداروشکر الان خوبی..این یعنی خدا هواتو داره😍😍..سعی کن شاد باشی سخت نگیرید.. زندگی کوتاهه عزیزم حرومش نکن ب خودت..بگوبخند شاد باش..از اینا دیگ یاد نکن..بزار کم رنگ بشن

اشک هام سرازیر شد 

🥲🥲🥲🥺😭😭 لعنت به دنیا 

شماها چی کشیدین 

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀