2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

53612 بازدید | 787 پست

از خاطرات بدتون بگین اونجایی که بخاطر بی پولی تحقیر شدین 

خودمم میگم 

دوستانی که از تاپیک خوششون نمیاد لطفا نمک رو زخم نپاشن

من یادمه سالی یه بار یه دست لباس مانتو شلوار روسری میخریدم، اکثرا لباسام کهنه بود ، لباس تو خونه هیچی نداشتم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

دو تا تیشرت داشتم سالها میپوشیدم، سوراخ و بیرنگ و رو و کهنه کهنه بودن بخاطر همین هیچ جا مانتومو درنمیاوردم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضعیف نبود اما خسیس بودفقط بفکر پسراش

خانواده منم خسیس بود

مدرسه صدامون میزد بهمون کفش کتانی سه خط افغانیا میپوشن میداد فک کن کلاس اول دبستان ک هیچی حالیم نبود🤕

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ،لبام و ناخنام از شدت سرما گبود بود

۷ ۸سال پیش موقع کنکور حدود۵ هزارتومن جمع کرده بودم کتاب بخرم اونم یک دوماه تو مدرسه چیزی نخوردم که جمع شد چون بابام ورشکسته شده بودن

رفتیم بیرون با خواهر متاهلم و دخترداییم بزور پولای منو خرج بستنی و اینا کردن و هردو منو خسیس خطاب کردن چون نمیدونستن در چه شرایطی هستم

الهی بمیرم.الان اوضاعت بهتر شده ایشالا؟

اره خیلی فرق کرده عزیزم حداقل الان غصه لباس نمیخورم ولی اینقدر تحقیر شدم هیچی بهم نمیچسبه 

اره خیلی فرق کرده عزیزم حداقل الان غصه لباس نمیخورم ولی اینقدر تحقیر شدم هیچی بهم نمیچسبه

اگه بتونی فراموشش کنی اون روزها رو خیلی خوبه. لااقل الان میتونی از زندگی لذت ببری.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟