2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 96543 بازدید | 1229 پست
تو هم مثل من حس میکنی همه چی به ته تهش رسیده نه؟ من دقیفا همین حسو دارم نه هیچی خوشحالم میکنه نه ذوق ...

اره دقیقا فقط هیچی واسه بچه هام کم نمیزارم من یادمه میرفتم مدرسه دلم میخواست پول ببرم اونجا کیک وکلوچه وساندویچ بگیرم ولی مادرم واسم لقمه میزاشت من اونو نمیخوردم .الان بچه هام میگن مامان ما خوراک بوفه دوس نداریم لقمه بگیر واسمون نمیدونم چرابدم میاد واسشون بگیرم روزی صدتومن به هرکدومشون میدم یه ظرف کوچیک هم واسشون اجیل ومیوه پرمیکنم 

دقیقا یادمه حسرت یدونه تخم مرغ وداشتم بپزم بخورم .وای ازبوش .هوش ازسرم میپرید ..مامانم میپخت میداد.د ...

من حسرت برنج داشتم ،میدونی ،حتی مرغ تو خونمون سالی یه بار میخریدیم،فقط عید ،میرفتیم جایی بوی غذا میومد یواشکی عین سگ بو میکشیدم اب دهنمو قورت میدادم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بخاطر بی پولی ترک تحصیل کردم 

ازدواج کردم بعد چند ماه توافقی جدا شدم 

بماند چه استرس هایی متحمل شدم

اونایی که دادگاه رفتن میدونن چی میگم

بعدخانوادم گفتن درس بخون، نمیتونستم چون بدم میومد از درس

دوباره ازدواج کردم از چاله افتادم تو چاه

الان در حال جداییم باز 😔

قرص اعصاب میخورم دوساله

خستم از بس شکست خوردم 

اگه طلاق بگیرم یا بهم میگن درس بخون یا میگن دوباره ازدواج کن😔

اره دقیقا فقط هیچی واسه بچه هام کم نمیزارم من یادمه میرفتم مدرسه دلم میخواست پول ببرم اونجا کیک وکلو ...

عزیز دلم 😔 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
منم دلم یه کاپشن خیلی گرم و کفش خوشگل میخواست،آخه سرماییم

من دلم پالتو میخواست همه داشتن فقط من و چن نفر دیگه نداشتیم

میدونی فقط گناهم این بود نداشتم بپوشم ،فقط بخاطر همین باید انگ حسادت میخورد بهم ،خدا شاهده هبچ رفتار ...

میفهممت بخدا

میدونم چی میگی

بدترش اینه از نداری نمیتونی پیشرفت کنی و همه فکر میکنن بی عرضه ای

نمیدونم کلاس رفتن پیشرفت کردن پول میخواد

من روستا زندگی میکنم هیچ راهی نیست حتی کار هم نیست 

من حسرت برنج داشتم ،میدونی ،حتی مرغ تو خونمون سالی یه بار میخریدیم،فقط عید ،میرفتیم جایی بوی غذا میو ...

خدایی الان چی دلت میخواد چی حال دلتو خوب میکنه اسی ..به خداوندی خدا هرکاری میکنم حال دلت روخوب کنم .فقط لب ترکن .دختر گذشته رورهاکن ...هی من میگم من ازتوبدتربودم .بازم میگی ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
امیدوارم تمام این پیاما که گذاشتین دروغ و ساخته ذهن خودتون باشه خیلی ناراحت شدم

دروغ عزیزم؟ از سر شب فکرم درگیره مطمئنم تا صبح خوابم نمیبره سر این تروما ،هرچند وقت یه بار یادم میاد از داخل قلبمو چنگ میزنه 

اره دقیقا فقط هیچی واسه بچه هام کم نمیزارم من یادمه میرفتم مدرسه دلم میخواست پول ببرم اونجا کیک وکلو ...

خو اکی های بوفه هم زیاد خوب نیس،سعی کن خودت تو خونه اسنک با مرغ یا گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا درس کنی یا میوه بذاری،یکی دو بارم پول بده