یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من یادمه مادرم یک کیلو یک کیلو برنج میخرید....ماه به ماه بود در حسرت برنج خالی بودیم...یه بار ماه رم ...
منم بچه بودم تو حسرت برنج بودم ،میرفتیم خونه مادربزرگم مثل قحطی زده ها تند تند برنج خالی اضافیشونو میخوردم ،نگاه پر ترحم خالم یادم نمیره، حتی یه بار بهم گفت اینجوری غذا نخور مردم میگن گدا گشنس
اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی ممنون پدرجان (:
اره خیلی فرق کرده عزیزم حداقل الان غصه لباس نمیخورم ولی اینقدر تحقیر شدم هیچی بهم نمیچسبه
عزیزم من جای شما نیستم درکت کنم اما به نظرم شما که طعم سختی رو چشیدی الان که خوب شده وضعت بیشتر میتونی لذت ببری که اون ادمی که خیلی پولداره شاید همه چی براش عادی شده باشه
ممنون عزیزم کاش همه خاطره های بد رو یه روزی کامل از دلم و ذهنم پاک کنم
همین که میگی کااااش یعنی خودتم دودل هستی که فراموش کنی یا نه، ناراحت نشی خودآزاری داری دوست داری با تکرار گذشته همش خودتو اذیت کنی دلت برای خودت بسوزه بدنت چه گناهی کرده که با تکرار این خاطرات همش فرسوده میشه، تو رو خدا هر وقت یاد گذشته افتادی یه سیلی به خودت بزن و پاشو فکرتو جای دیگه درگیر کن