2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 243555 بازدید | 2456 پست
منم.. یه سال.... کلاس سوم بودم تا اون وقت کافشن یادم نمیاد داشته باشم بعد دوتا لباس خرید نازک .... ...

ما از اول بنده زیادی و اضافی خدا بودیم ،گفتی یاد سگ لرزم تو سرمای دی افتادم ، اینقدر سردم بود احساس میکردم قلبم میلرزه دندونام به هم میخورد همیشه تو کلاس به شوفاژ چسبیده بودم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

توفقرنبودیم اما همیشه مامانم خواهر کوچکم بیشتر میخاست وفرق میزاشت دیگه بریدم قط رابطه کردم  یکساله خونه پدرم نرفتم که مامانم نبینم پدرم مظلوم خیلی وبی نظیر بابام میرم پارک میبینم هفته ای یکبار

ذهن زیبا داشته باش  ظاهر زیبا را همه دارند 🧠✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما جدیدا وضع پدرم بد نبودی عنی متوسط بودیم ولی زن داداش تازه عقد کرده چشم تو چشم پدرم وقتی همه نشسته ...

منم خیلی از اقوام کشیدم،  الانم حالم به حدی بده فقط یه دلیل میخوام یه بهونه تا صبح زار بزنم ، میخوام این هفته برم پیش دکترم ،دیگه دارم کم میارم دلم بیخیال قبلو میخواد

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
توفقرنبودیم اما همیشه مامانم خواهر کوچکم بیشتر میخاست وفرق میزاشت دیگه بریدم قط رابطه کردم یکساله خ ...

مامانم ،مامان بیچاره و مظلومم ،نشد من لااقل یه چی بشم دستم به یه کاری بند بشه بتونم یکم بار از دوشش بردارم ،بخدا از خودم متنفرم متنفر از هیچکس اندازه خودم بدم نمیاد😔

ما از اول بنده زیادی و اضافی خدا بودیم ،گفتی یاد سگ لرزم تو سرمای دی افتادم ، اینقدر سردم بود احساس ...

به قول  یه بنده خدایی.... ما مور به دنیا اومدیم، کورم از دنیا میریم..  مادرای ما مادری نکردند برامون.... امشب شب یلدا خونه مادر شوهر بودیم، چقدر شاد انگارانه انگار غم و غصه ای هست..... تمام مدت تو دلم گریه کردم.... من روحم شکننده شده، افسرده شدم، داغونم..... با شوهر هم مفصل دعوا شد ... از بی دست و پایی مادر و بی عرضه گیش افتادم تو یه خانواده معتاد که هزاردرجه با من تفاوت دارند... اگر این مادر بی عرضه بلد بود چطوری مادری کنه، من الان اینطور نبودم

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
منم خیلی از اقوام کشیدم، الانم حالم به حدی بده فقط یه دلیل میخوام یه بهونه تا صبح زار بزنم ، میخوام ...

من از دیروز اونقدر گریه کردم دیگه توان ندارم، الانم میخام گریه کنم، زار بزنم😭💔

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
به قول یه بنده خدایی.... ما مور به دنیا اومدیم، کورم از دنیا میریم.. مادرای ما مادری نکردند برامون ...

درکت میکنم ،من مشگلی با مادرم ندارم خیلی خیلی بیشتر از توانش واسم انجام داد ،ولی از خودم از اینکه وجود دارم متنفرم، من ازدواجم اشتباه بود ،شوهرم ادم بدی نیست ولی من زنی نیستم که یه مرد دلش بخواد اونو داشته باشه و بهش افتخار کنه ،هیچی نیستم 

من از دیروز اونقدر گریه کردم دیگه توان ندارم، الانم میخام گریه کنم، زار بزنم😭💔

منم همین حالو دارم الان ،خیلی خیلی ناراحتم ،اصلا نمیدونم چمه

سلام عزیزم تو امضات نوشتی گفتار درمانی یه سوال داشتم پسرم کلاس اول هست س و ش رو خیلی نزدیک تلفظ می‌ک ...

س منم میزنه 

همه هم میگن قشنگه...

کسی نگفته چرا اینجوری حرف میزنی

البته میگن لوس حرف میزنی

درکت میکنم ،من مشگلی با مادرم ندارم خیلی خیلی بیشتر از توانش واسم انجام داد ،ولی از خودم از اینکه وج ...

منم از خودم متنفرم، احساس میکنم خیلی کارا تو دنیا مونده که انجام ندادم، از آینده میترسم..... خیلی نگرانم..... استرس و اضطراب همیشگی دارم، این زندگی اونی نبود که من آرزوشو داشتم.... 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
مامانم ،مامان بیچاره و مظلومم ،نشد من لااقل یه چی بشم دستم به یه کاری بند بشه بتونم یکم بار از دوشش ...

سلام دوست عزیز مقصر تونبودی هیچوقت ازخودت متنفرنباش انشالله خدا به ذهن ودلت آرامش بده تا بتونی زندگی بهتری بکنی

ذهن زیبا داشته باش  ظاهر زیبا را همه دارند 🧠✨️
منم از خودم متنفرم، احساس میکنم خیلی کارا تو دنیا مونده که انجام ندادم، از آینده میترسم..... خیلی نگ ...

زندگی من تو ۱۸ سالگیم وایستاد ،باورت میشه؟ تا اون وقتا یکم ذوق وشوق داشتم الان هیچی تو خودم پیدا نمیکنم

منم همین حالو دارم الان ،خیلی خیلی ناراحتم ،اصلا نمیدونم چمه

دقیقا مثل من، یه حال مبهم دارم قابل وصف نیست.... کاش فرزندم نبود... فرزندم مثل خودم نابود میشه، اصلا شاد نیستم یه هفته است همینطوری تو خونه افتادم، حوصله حرف زدن با هیچ کسی رو ندارم... 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
سلام دوست عزیز مقصر تونبودی هیچوقت ازخودت متنفرنباش انشالله خدا به ذهن ودلت آرامش بده تا بتونی زندگی ...

ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت