2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 234108 بازدید | 2432 پست
بازم بخاطر وجودش شکر ،نمیدونی از چه وضعیت فجیعی منو بیرون کشید بخاطر همین کتکمم میزنه گاهی دوستش دار ...

متاسفانه امثال منو شما

جوری بزرگ شدیم که انگار حق خودمون میدونیم اینجور چیزارو

وگرنه چطور کتکت میزنه وبازم دوسش داری اخه؟

دوست من

اگر تونستی حتما تراپی برو 😘

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی دخترا این تایپکو خندم جیگرم خون شد منم همه ی ادن دردایی که گفتین کشیدم با اینکه دیگه بعد ازدواج شرایط زندگیم به کلی تغییر کرده ولی بازم یه ذره هم اون روزا یادم نمیره حتی هروز بهش فکر میکنم

بیشتر از همه چیزی که منو تا الانم میسوزونه این بود که پسری که عاشقم بود و عاشق بودم با تموم وجودم دوستش داشتم 

بهش گفتم برو به هم نمیخوریم 😔فقط بخاطر فقری که داشتیم چون خواهراش و مادرش و فامیلاشون از اونایی بودن که مغرور بودن اهل تحقیر کردن ولی خودش نمیدونست که بخاطر چی ردش کردم چیزی که جالب بود رفت با دختری ازدواج کرد که از نظر فقر خیلیییییییییییییی خیلی ضعیفتر از خونواده من بود 

ولی خدارو شکر شوهرم فرشته ست که تو زندگیم اومده ولی بازم این خاطرات گذشته فراموشم نمیشه مخصوصا اینی که گفتم چون دردشو با مغز استخونم کشیدم 😔😔😔😔😔تا آخر عمرم یادم نمیره با اینکه سالهاست که دیگه هیچ حسی به اون آدم ندارم ولی درد اون روزا فراموشم نمیشه 

وای به ماهم دم عید منو دوستمو میبردن دفتر لباس بهمون میدادن میگفتن برید خونه وزودتر میرفتیم کل ابتدا ...

منم 

دم عید بهمون وایتکس و شوینده و کتانی پسرونه اینا میدادن زودترم میفرستادنمون خونه بچه های دیگه نبینن

یادمه یبار یه خانومه تو خیابون اونارو دستم دید گفت بچه بیا اینجا اینارو کجا میدن از کجا خریدید گفتم مدرسه دادن بهمون سرشو آورد پایین با تاسف گفت اهااااا🥲🥲🥲مامانم چه ذوقی میکرد با ذوق بسته هارو باز میکرد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کاش منم میتونستم خودمو ازین باتلاق بیرون بکشم ،کاش ازدواج نمیکردم خودکشی میکردم، بحدی ناامیدم تصورشو ...

تا حالا پیش روانشناس رفتین؟ اینجوری که نمیشه ادامه داد

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

هعییی هیچ وقت یادم نمیره یه روزایی رو گذروندیم که پول نون هم نداشتیم 

همیشه وقتی تو مدرسه بچه هارو اردو میبردن من نمیرفتم 

وقتی دوستام تصمیم میگرفتن برن چیزی بخرن یا برن بیرون من نمیرفتم میگفتم خوراکی نمیخوام یا حوصله ندارم بیام بیرون 🥲 برای همین کم کم از توی جمعشون خارج میشدم و تنها میموندم 

الانم یکی از ترسام اینه که وقتی رفتم دانشگاه و خوابگاه و دوست جدید پیدا کردم اگه اینطوری بشه و تنها بمونم توی شهر غریب چه کار کنم 💔

میترسم هم اتاقیام پول واسشون مهم نباشه مثلا از بیرون غذا بگیرن یا برن گردش بعد من مجبور باشم توی خوابگاه بمونم 🥲 اینطوری کم کم از جمعشون خارج میشم 

لطفا واسم دعا کنین یه دوست خوب شبیه خودم پیدا کنم 🥲

اين چ حرفيه خداروشكر كن الان ديگه مثل گذشته نيست برات خداروشكر كن ميتوني يه كمك هر چند كوچيك ب خانوا ...

اتفاقا نمیتونه، بخواد کاری بکنه زبون شوهرت روش باز میشه به کنایه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ای خدا چقدر سخته فقر من ۱۰ ساله بودم میوه موز خوردم اونم خراب اتاق خوابمون یک اتاق ۶ متری با ۱۰ نفر ...

عزیزم کارمند کجا هستی 

با شوهرت چطور آشنا شدی

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
حالا من میزدم زیر گریه میگفتم نداریم بابام مریضه

من نه ، این موضوع نقطه ضعفم بود کسی نباید بهش دست میزد اصلا دوست نداشتم از شرایط خانوادم کسی باخبر بشه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
من نباید اینو میخوندم خداااا ، بدبختی های خودم یادم رفت

آخی عزیزم چی بگم من خیلی بدبختی کشیدم خیلی الان فقط آرامش میخوام که نیست 

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.