2777
2789
عنوان

بین این دوتا خونه کدومش بهتره برای خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من همیشه آرزوم بود تو این منطقه خونه بخریم چون جاش واقعا خوبه و الانم خودمون همین جا مستاجریم ...

بخرید بدید بساز بفروش مطمئن کلا آپارتمان بسازه دو تا واحد بهتون بده یکیش رو بشینید یکیشو بدید اجاره

✒️

نظر خودمم همینه ولی باز میگم این همه انتظار کشیدم باز نتونم برم خونه خودم😪

نه این متراژش خیلی خوبه مخصوصا چون محله اشم خوبه به نظرم همینو بگیرید

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

وقتی منطقشون یکیه قطعا دومی.چون‌ میگی میتونی بسازیش.ما ویلایی ۲۵۰ متری ساختیم تازه اومدیم داخلش کوچیک نیست خوبه

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.

اگر واقعا میتونی چند سال دیگه صبر کنی و مستاجر بمونی مورد اول بهتره

فقط مطمعن باش که هزینه ساختش حتما جور میشه چون ساختن خانه الان، هم خیلی هزینه‌بر هست و هم حداقل دو سال وقت می‌بره

اگر با این شرایط اوکی هستی حتما مورد اول بهتره

بخرید بدید بساز بفروش مطمئن کلا آپارتمان بسازه دو تا واحد بهتون بده یکیش رو بشینید یکیشو بدید اجاره

میدونی آخه از خونه آپارتمانی واقعا خسته شدیم

گفتیم حداقل یچی باشه برا آینده بچه هامونم خوب باشه بعدا برا اوناهم بسازیم روش