2777
2789

سلام خانوما میشه راهنماییم کنید 

مورد اول: ویلایی. کلنگی. منطقه خیلی خوب شهر. خیابون ۱۶ متری. ۳۴۰ متر زمینشه. قوارده دوم خیابون هست و ی حالت تجاری هم میتونه داشته باشه و ۱۰ متر تا ی بلوار خیلی معروف فاصله داره. ولی خب خیلی قدیمیه و باید تخریب بشه که ما اگه بخوایم بخریمش پول تخریب نداریم. ولی میشه ی دستی بهش کشید و با قیمت خوب داد به مستاجر و خودمون دوسال دیگه مستاجر بمونیم تا یکم پول بیاد دستمون و تخریبش کنیم.

اینم صاحبش چون خیلی پول نیاز داره زیر قیمت گذاشته

مورد دوم: ویلایی. کلنگی.زمینش ۲۵۰ متره. اینم تو همین منطقه هست ولی وسط خیابون میفته و خیابونش یا ۱۲ متریه یا ۱۰ متری. این از نظر متری قیمتش هر متر از اون یکی یکم بالاتره چون صاحبش نیاز به پول نداره که سریع بفروشه. ولی چون مساحتش کمتره به طور کلی قیمتش کمتر هست و ما میتونیم تخریبش کنیم و دوباره بسازیم خونه

حالا بنظرتون کدومش برا خرید بهتره؟

ممنون میشم خوب راهنماییم کنید خیلی سردرگمیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمدونم والا شرایطشون بهم نزدیکه ولی به نظرم مورد اول بهتره چون شما که چند سال صبر کردین یه دوسالم روش 

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
نمدونم والا شرایطشون بهم نزدیکه ولی به نظرم مورد اول بهتره چون شما که چند سال صبر کردین یه دوسالم رو ...

نظر خودمم همینه ولی باز میگم این همه انتظار کشیدم باز نتونم برم خونه خودم😪

میشه دلیلشم بگی

دردسرش کمتره 

مورد اولی معلوم نیست دوسال دیگه با این وضع تورم بتونید کاری کنید 

ولی مورد دوم راحت تر و معقول تره 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)