2777
2789
عنوان

چرا بعصیا سیر نمیشن

148 بازدید | 11 پست

کلا چه پسر چه دختر 

تو دانشگاه پسرایی رو میبینم که همزمان با اینکه با یکی تو رابطن پیرن مخ یکی دیگه رو میزنن و بااونم دوست میشن 

اصن چیزی از تعهد و وفاداری حالیشون نیس ، خیلیی لاشی شدن 

یا دخترایی که همینطورین، به بهونه دادشی بودن و دوست اجتماعی و.... هرررغلطی دلشون میخواد میکنن 

متاسفانه جدیدا مردا و زنای متاهل هم وارد این قضایا شدن 

اصن انگار سیرمونی ندارن 

بابا یه دقیقه از کصافط کاری بیا بیرون شاید خوشت اومد ، یه نفسی تازه کن بعد دوباره برو دنبالش 

پسرا جدیدا یاد گرفتن گوشواره میندازن ، مو رنگ میکنن ، دست و پاشونو شیو میکنن 

دخترام بد دهن شدن.مثه پسرا حرف می‌زنند

اصن هیچییییی سرجاش نیست 

چرا دنیا اینطوری شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگیم آخرالزمانه که مسخرمون میکنن

ولی

آخرالزمانه،

جای زن و مرد عوض میشه

یه کلیپ اومده بیرون ،دختره واسه بقیه ی دخترا چاقو کشیده که چی؟

واسه همین بازی که فقط خانوما تماشاگر بودن،بخاطر تیمش😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

روشنفکر نما ها گند زدن ب همه چی

همه چی رو بد تعریف کردن ی سریم ساده لوحانه دنبال کردن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بله اگه به راحتی با مردی که گذشته کثیفی داشته ازدواج نکنید و بعله نگید مجبور میشن مثل ادم زندگی کننم ...

خب بنطر شما جطور میشه همچین چیزی رو تشخیص داد ؟ ماشالله پسرای امروزی انقد خوب نقش بازی میکنن و دروع میگن و پنهون کارری میکنن که خودشونم باورشون میشه

خب بنطر شما جطور میشه همچین چیزی رو تشخیص داد ؟ ماشالله پسرای امروزی انقد خوب نقش بازی میکنن و دروع ...

تحقیق کنید

یه مرد مطمئن بفرستید تحقیق

جوری که نگه برا ازدواج اومدیم فقط بگه چحور پسریه

اگه گفتن دختر بازه نرید سمتش

اینستاشون هم میشه فهمید از تعداد دخترا که فالو کرده

اره دقیقا همچین عادی جار میزنن که دوست دختر ودوست پسر دارن انگار چه هنری کردن مرده شورشونو ببرن زندگیا داره میپاشه طرف دخترش دوازده سیزده سالشه هنوز میره گوه خوری پس زنکا میدوه اون زنیکه هم به این گوه پا میده زن نیست عنه