هر دومون ی دختر جوان و هم سن داریم دختر اون بسیار مودب هست با من خوش برخورد هست و دوست داره ک پدرش ازدواج کنه اما دختر من نسبت ب آقا و دخترش خیلی کگگارد داره چرا دلیلش چیه هر دوتا مون بچه هامونا خودمون بزرگ کردیم تنهایی
حسودی میکنه شاید دختر اون تو رفاه بیشتریه میبینه حرص میخوره شاید دلش پدرشو میخاد شاید به رابطه پدردختری اونا غبطه میخوره شاید دوس نداره شمارو با کسی تقسیم کنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دختر شما احتمالا جایی برای رفتن داره مثلا میتونه پیش پدرش بمونه پس گاردشو پایین نمیارهاما دختر اون ش ...
نه بارها ب دختر اون آقا گفتم نمیخای من با پدرت ازدواج نمیکنم اما دختر آقا گفت من اصرار دارم پدرم ازدواج کنه خودم لباس دامادی براش خریدم خیلی علاقه مند هست من برم خونشون
بالاخره زندگی با دو والد جدا از هم،پرخاش و حسرت زیادی ب بار میاره
ولی دختر اون آقا فقط از یه نفر محبت دریافت کرده ک قدردانش هست قاعدتا
دخترت یه کشمکش درونی بین شما و پدرش داره
خودش داره اذیت میشه ک شما رو اذیت میکنه
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.