2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا همه دم از گرونی میزنن و میگن نداریم ولی میری بیرون میبینی خانما تا آرنج النگو دستشونه رخت و لباسای شیک هم پوشیدن خورد و خوراک خوب هم دارن 

والا نمیدونم این چ مدل نداشتن هست

من ک باور نمیکنم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

ما الان دقیقا تو همین شرایطیم.زندگی متاهلی فقط بوس و بغل و گردش و رستوران رفتن نیست.باید پا به پای بهم تلاش کنین.ببین طرفت چقدر مرد هست که همهدچیزو کنارش بسازی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
داره ازت تعهد میگیره خرج نکنه برات دستتو ببنده حقوق خودتم برا خودت نباشه فرار کن خسیسهههههه

ببین اسی درسته زندگی متاهلی دقیقا همینه ولی اینکه داره اینارو از الان میگه ینی وقتی ک زنش شدی بگی ی شال بخرم میگه همون رو اول مگ بهت نگفتم خرج نداریم؟لباسم 3 ماه یبار نمیخره بخدا 5 سال یبار میبرت جمعه بازار

پسر خوبیه حس خوبی ازش گرفتم

در

غ بهت تحویل میداد خوب بود؟؟؟

بالغه و حرف درست زده!

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
والا همه دم از گرونی میزنن و میگن نداریم ولی میری بیرون میبینی خانما تا آرنج النگو دستشونه رخت و لبا ...

یه رستوران خیلی گرونی تو شهرمونه هروقت از جلوش رد میشیم تا یه کیلومتر ماشین پارک شده لابد مردم دارن دیگه

یه رستوران خیلی گرونی تو شهرمونه هروقت از جلوش رد میشیم تا یه کیلومتر ماشین پارک شده لابد مردم دارن ...

۱۰۰درصددددددد

بخدا ماهم میریم بیرون همه چ مرد و زن و بچه شیک و خوش لباس همیشه ب شوهرم میگم فقط من از غار امدم بیرون ببین اینا چ شیکن

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

اینا درسته شاید خیلی بیشتر از اینا باید از خودت بگذری کم توقع کنی ،ولی حواست باشه آدم پنهان کاری نباشه یعنی پول میگیره بزاره جیبش تو نفهمی چی به چیه داره چی کار می‌کنه با یه جمله بفرستت دنبال نخود سیاه ،آدم خسیسی نباشه وقتی هست، پول نزاره جلوت بگه استفاده کن اول این اخلاق هاشو بسنج بعد برسی به موضوع غناعت کردن

راستی مطمئن بشو آدمی هم هست که قدر کم خواهی هاتو بدونه تو وقت دارا شدن منصف باشه 

دقیقا احساس میکنم پسره هوش هیجانی خیلی بالایی هم داره و واقع بینه

درسته...

پسری ک تو این موقعیت دنبال ازدواجه هر چقدرم اوکی باشه ب لحاظ مادی 

اگر عاقل باشع دنبال ی زن بساز و خانوم میگرده که لول  زندگیشونو با هم بالا ببرن

دنبال بچه بازی و بریز و بپاش و چشم و هم چشمی نباشه 

۱۰۰درصدددددددبخدا ماهم میریم بیرون همه چ مرد و زن و بچه شیک و خوش لباس همیشه ب شوهرم میگم فقط من از ...

😁😁😁همسرمم میگه اگه مردم ندارن پس این خونه های لوکسی که این همه میسازن کی میخره