یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما الان دقیقا تو همین شرایطیم.زندگی متاهلی فقط بوس و بغل و گردش و رستوران رفتن نیست.باید پا به پای بهم تلاش کنین.ببین طرفت چقدر مرد هست که همهدچیزو کنارش بسازی
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
داره ازت تعهد میگیره خرج نکنه برات دستتو ببنده حقوق خودتم برا خودت نباشه فرار کن خسیسهههههه
ببین اسی درسته زندگی متاهلی دقیقا همینه ولی اینکه داره اینارو از الان میگه ینی وقتی ک زنش شدی بگی ی شال بخرم میگه همون رو اول مگ بهت نگفتم خرج نداریم؟لباسم 3 ماه یبار نمیخره بخدا 5 سال یبار میبرت جمعه بازار
خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
اینا درسته شاید خیلی بیشتر از اینا باید از خودت بگذری کم توقع کنی ،ولی حواست باشه آدم پنهان کاری نباشه یعنی پول میگیره بزاره جیبش تو نفهمی چی به چیه داره چی کار میکنه با یه جمله بفرستت دنبال نخود سیاه ،آدم خسیسی نباشه وقتی هست، پول نزاره جلوت بگه استفاده کن اول این اخلاق هاشو بسنج بعد برسی به موضوع غناعت کردن
راستی مطمئن بشو آدمی هم هست که قدر کم خواهی هاتو بدونه تو وقت دارا شدن منصف باشه