2777
2789

درست میگه 

تازه خوش بینانه ترین حالت این‌ایناست 

پسره پول نداره نمیتونی زنش نشو امیدوارش هم نکن 

با بی پولی شاید حتی نتونی در خونه ات روی خانواده ات هم باز کنی چون چیزی برای پذیرایی نداری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه میدونی موقعیتای بهتری برات میاد بچینش

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

نهیکی داشتم ولی معلوم بود اخلاق ندارهمنم منم میکرد

اخه اینم خیلی داغونه چی فکر کرده با خودش مردم واسه اینکه دختر قبول کنه بهش میگم خوشبختت میکنم و فلان این داره میگه لباسم نمیگیرم برات

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
سه ماه لباس نخربمپس این زنایی ک هرروز یه چی میپوشن کین

تو که نمیتونی سه ماه لباس نخری به نظرم به پسری که خانواده اتنخاب میکنن ازدواج کن یکی که ده سال ازت بزرگتره و خونه ماشین درآمد بالا داره ازدواج کن

زندگی متاهلی واقعا همینطوره البته نمیشه که اون هیچ تلاشی نکنه وهمش این حرفارو بزنه، تایپک قبلیتم بنظرم شکاکه واینکه بنظر به این مرد نمیشه اعتماد کردوحمایت ازشخواست چون حرفاش تمام از سیاسته 

تو که نمیتونی سه ماه لباس نخری به نظرم به پسری که خانواده اتنخاب میکنن ازدواج کن یکی که ده سال ازت ب ...

واقعا پیشنهاد خوبیه 

ادم باید انتخاب کنه یا عشق یا یه موقعیت خوب بی عشق

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان