2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک و قوی توی سایت وجود داره👺💀⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2808 بازدید | 363 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من عصبیم اول با چاقو تیکه تیکت می کنم بعد میام میگم بهت که چی می خوای

ای جان بیا تیکه تیکه ام کن🌝

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

بهمن ماهی یا خرداد ؟!احتمالش هس یه رشته دیگه بری

نه اینا نیستم

حس پارتنرم بهم چیه؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

ماه تولد یا اول اسمم یا خصوصیتم میگیبرگشت داریم؟حسش؟

مهر.آذر یا مرداد 

آرومی. مهربونی. خجالتی. لجبازی .کم حرف. درون گرا

نه 

بهت فکر می‌کنه ولی برگشتی ندارین

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

😘😘😘

منتظرمممم😈😈😈😈

اونقدری که بقیه فکر میکنن مهربون نیستی،

گاهی بین دوتا رفتار شدیدا متفاوت گیر میکنی،

رابطه ات و حس قلبیت با پدرت بهتره 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

اره برگشت میبینم ولی دو دله

حس پارتنرم «م » بهم چیه

مهر.آذر یا مرداد آرومی. مهربونی. خجالتی. لجبازی .کم حرف. درون گرانه بهت فکر می‌کنه ولی برگشتی ندارین

سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج میده؟چه زمانی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم