2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک و قوی توی سایت وجود داره👺💀⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 371 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا ازدواج نداری گلم معمولیه هیکلیه قدش متوسطه آزاد مغرور .مهربون.عصبی . شیطون

سلام عزیزم برا منم میگی در مورد ازدواج آینده ام چه حسی داری کی هست؟ 

لطفا در مورد رابطه منو این پسره هم بگو که دیگه در ارتباط نیستم باهاش 

بیشتر بشناسش باهاش برو بیرون که بشناسیش

اره زیاد میرم بیرون باهاش الان یک ماهه باهمیم نزدیک ۹ بار همو دیدیم

بعد اینم بگم خیلی دست و دلبازه هر سری میریم بیرون اون حساب میکنه هیچی برام هر سری کادو میگیره🥲

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

دقیقا من اخلاقم سگ نیستا😂😅 ولی خیلی لوسم اونم هی لوس ترم میکنه خیلی نازمو میکشه خیلی خوبه رفتارش ا ...

😂🤣من اخلاقم سگه به شوهرم میگم چیشد منو گردن گرفتی چجوری منو تحمل می‌کنی میگه مجبورم🤣😂 

الهی😂

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

بنظرم پیام نمیده یه ماه دیگه میبینیش

دوست صمیمیم اشتی میکنیم باهاش قهرم؟ اون میاد؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

😂🤣من اخلاقم سگه به شوهرم میگم چیشد منو گردن گرفتی چجوری منو تحمل می‌کنی میگه مجبورم🤣😂 الهی😂

بنده خدا😂😂😂 اینا از دست ما ها چی میکشن😂

شما چند وقته ازدواج کردید

اره زیاد میرم بیرون باهاش الان یک ماهه باهمیم نزدیک ۹ بار همو دیدیمبعد اینم بگم خیلی دست و دلبازه هر ...

پسرا یکی بخان همه جوره هواش دارن اینو مطمئن باش دوست داره

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A