2777
2789
عنوان

قانون جذب وشکرگذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 33 پست
اگراون شخص وتصورنکنم چطورصرفابانوشتن جزئیات وتکرارممکنه

نوشتن خیلی تاثیرش بیشتره تصور مثبت به نوشته ها و این که اتفاق بیفته قدرت بیشتری میده اون شخص با اون ویژگی هارو تو جذب میکنی 

خدایاشکرت🩵
نوشتن خیلی تاثیرش بیشتره تصور مثبت به نوشته ها و این که اتفاق بیفته قدرت بیشتری میده اون شخص با اون ...

درحین نوشتن بایدرهاسازی کنم درسته و اینکه بیست ویک روزبنویسم یابیشتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رها سازی بلد نیستم لطفا یکی به من قانون رها سازی رو بگه 

اگه مداوم به فرد مورد علاقمون فکر کنیم چی میشه؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

چی بگم والا موفق باشی

من نوشتن و رهاسازی بلد نبستم ولی وقتی خیلی خوشحال باشی و خندان کلا حس خوب پخش میکنی اتفاقای خوب جذب میکنی برای من اینطور بوده هرچی ناله بزنم گریه کنم هی چیزای بد میشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

۲۰ روز بنویس با فکر مثبت اصلا فکر منفی نکن بعد معجزه رو میبینی

هرروز همون چیزارو بنویسیم یا چیزای مختلف

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
استارتر عزیز اگر نتیجه گرفتی بهم اطلاع بده میشه بگی دقیقا چجور مینویسی و چیکار میکنی ؟من تاحالا نتیج ...

ویژگی وجزئیات همسرموردعلاقه وب زبان حال بنویس،برای مثال قدبالای۱۸۳،چشم وابرومشکی،سن بالای۲۸،حتی اسم شهرایناحتماب زبان حال بنویسیم خدایاشرکت ک همسرجذاب و مهربانی دارم و...