من ازامروزشروع کردم ب نوشتن شکرگذاری و خصوصیات همسرموردعلاقه ام برای ازدواج وتک ب تک جزئیات ومینویسم بعدرهاسازی میکنم،بنظرتون چقدرتاثیرگذاره لطفاانرژی منفی نفرستین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من نوشتن و رهاسازی بلد نبستم ولی وقتی خیلی خوشحال باشی و خندان کلا حس خوب پخش میکنی اتفاقای خوب جذب میکنی برای من اینطور بوده هرچی ناله بزنم گریه کنم هی چیزای بد میشه
۲۰ روز بنویس با فکر مثبت اصلا فکر منفی نکن بعد معجزه رو میبینی
هرروز همون چیزارو بنویسیم یا چیزای مختلف
فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
استارتر عزیز اگر نتیجه گرفتی بهم اطلاع بده میشه بگی دقیقا چجور مینویسی و چیکار میکنی ؟من تاحالا نتیج ...
ویژگی وجزئیات همسرموردعلاقه وب زبان حال بنویس،برای مثال قدبالای۱۸۳،چشم وابرومشکی،سن بالای۲۸،حتی اسم شهرایناحتماب زبان حال بنویسیم خدایاشرکت ک همسرجذاب و مهربانی دارم و...