2777
2789

تاپیک‌قبلی بخونین میدونین عقدم بهم خورده 

به همکارام چی بگم 

به دوستاش مشترکمون چی بگم محل کارمونم یکیه هرروز همو مییبینم این چه عذابیه خدا داره به من میده چطوری هرروز چشم تو چشم شیم و میدونم به این سادگی بیخیال منم نمیشه چه غلطی کنم افتادم وسط خود‌منجلاب نگرانم و شکست خورده دلشکسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول خودت بپذیر عزیزم شما لایق بهترین ها هستین آنقدر بی ارزش نکن خودتو آرامش داشته باش برات مهم نباشه

من تو تمام این رابطه غرور خودم حفظ کردم ازاین روزای بعد میترسم که همه پشتم حرف بزنن ازاینکه قراره هرروز ببینمش

نیازی نیست به بقیه توضیح بدی

بگو تفاهم نداشتیم و تمام

پسری که خانوادش واسش تعیین تکلیف می‌کنن بعدا دلتو خون می‌کنه ..

سخته ولی به مرور درست می‌شه 

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

نیازی نیست به بقیه توضیح بدیبگو تفاهم نداشتیم و تمامپسری که خانوادش واسش تعیین تکلیف می‌کنن بعدا دلت ...

خداکنه خودش بیخیال شه میدونم دوباره میاد ننه غریبم بازی دزمیاره خانوادمو خام کنه

خداکنه خودش بیخیال شه میدونم دوباره میاد ننه غریبم بازی دزمیاره خانوادمو خام کنه

مهم تصمیم و انتخاب خودته 

وقتی به کسی بیش از حد خوبی کنی می‌گه اوه حتما من شخص خاصی هستم پس این آدم واسم کمه 🚶🏻‍♀️

رو خودت کار کن و ضعف نشون نده

خوندم عزیزم

مهمتر از همه چیز نگاهی هست که خودت به این قضیه داری و متاسفانه شما حس یک آدم شکست‌خورده رو داری. شک نکن که اطرافیان کاملا حس می‌کنن این رو و بر همین مبنا هم باهات برخورد می‌کنن. نمیگم موقعیت سختی رو تجربه نمی‌کنی، میگم نگاهت اینطوری باشه که چه خوب شد تا هنوز وقت داشتم همدیگه رو شناختیم، طفلک طرف مقابل که من رو از دست داد، امیدوارم بره با جفت خودش و خوشبخت باشه. به هیچکس هم ربطی نداره که بین ما چی پیش اومده، با هر تعداد کمی از آدم‌ها که خودم میلم بکشه راجع بهش صحبت می‌کنم اونم نه برای اثبات اینکه من خوبم.

حست رو واقعا از درون اینجوری کن و بعد ببین که چه غوغایی می‌کنه.

من به همه زیادی محبت میکنم دست خودم نیست خیلی احمقم

همین که قبل عقد تونستی خودتو بیرون بکشی نشون میده خیلیم عاقلی

نه به کسی بدی کن نه خوبی بیش از حد

درست میشه همه چی به مرور

بذار واست تلاش کنن 

خوندم عزیزممهمتر از همه چیز نگاهی هست که خودت به این قضیه داری و متاسفانه شما حس یک آدم شکست‌خورده ر ...

من به این خاطر این حس دارم که همه چیزمو پای این رابطه دادم من تو ناز نعمت فراوون بودم وبه خاطر این ادم سختی کشیدم من بین پول عشق پول انتخاب کردم تاوانشم دادم

من دلم برای خودم بیشتراز هرچیزی میسوزه که قدرمو ندونست کسی تو نمیدونی این خانواده نامزد من چقد طلبکار منن من برای پسزشون همه کاری کردم

همین که قبل عقد تونستی خودتو بیرون بکشی نشون میده خیلیم عاقلینه به کسی بدی کن نه خوبی بیش از حددرست ...

مامانم میگه چون واسه بدست اوردنت سختی نکشیده بخاطر همین فکرشم نمیکنه ازدستت بده و فکر میکنه همیشه هستی

من به این خاطر این حس دارم که همه چیزمو پای این رابطه دادم من تو ناز نعمت فراوون بودم وبه خاطر این ا ...

مشکلت همینه که منتظری حس تائید شدن و وای تو چقدر خوب و بدردبخوری رو از یه عده آدمی بگیری که اصلا توی باغ نیستن یا نمیخوان باشن. خودتی که باید عمیقا باور داشته باشی چقدر ارزشمند و عالی هستی،باید این حس همونقدر واسه‌ت درونی و بدیهی باشه که جنسیتت هست.