2777
2789
عنوان

دلم امروز خیلی شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 28 پست
ببین میدونم الان ناراحتی ولی من با همسرم اینطوری رفتار میکنم و جوابه ببین برای شما هم جواب میدهمثلا ...

من خیلی وقته میگفتم حتی میگفتم تو دست فلانی دیدم 

یا می‌گفتم چقذر می‌ره روش بخری برام فکر می‌کنی چی میگی طلا نیاز نداری پول بیشتر احتیاجم هست طلا می‌خوابم چکار 

من خیلی وقته میگفتم حتی میگفتم تو دست فلانی دیدم یا می‌گفتم چقذر می‌ره روش بخری برام فکر می‌کنی چی م ...

باشه بالاخره راضیش کرده بودی من بودم همونو میخریدم کلی هم ذوووق میکردم شبمون هم خراب نمیشد اینجوری که گریه کردی یکم خودتو ضعیف نشون دادی و حدود بینتونو شکستی  بعد هم اگه میتونی پول بگیر ازش ماهانه بزار توی بانک و جدا وام بگیر ببینه پول جمع کن و با سیاستی خودش عوض میشه ولی ی شبه نمیشه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه بالاخره راضیش کرده بودی من بودم همونو میخریدم کلی هم ذوووق میکردم شبمون هم خراب نمیشد اینجوری ک ...

آخه واقعا به دلم نبود اون بیست تومنی هم واقعا مشخص بود داره سکته می‌کنه همینم بخره 

خیلی با خودم گفتم بخرم همون ۲۰ تومنی رو اما وقتی دیدم داره نمیخره یا اذیتم داره می‌کنه حالم بد شد کلا نه تو دستم قشنگ بود نه حالم خوب بود باهاش 

وگرنه می‌دونم چی میگی شاید هم اگرم می‌خریدم همینطور بودم چون تا ابد میگفتم به زور خریده 

باشه بالاخره راضیش کرده بودی من بودم همونو میخریدم کلی هم ذوووق میکردم شبمون هم خراب نمیشد اینجوری ک ...

از حالا رفته تو این فاز ک باز بهش التماس کنم بخره یا هر رفتاری ازم دید کلا نخره بگه چون اینطور کردی برات نمیخرم بعد چ روی خوش نشون بدم چه روی بد داره اذیتم می‌کنه پول داره هم داره اذیتم می‌کنه با این مدل خریدنش دیگه کلا حال نمیکنم باهاش نه طلا می‌خوام هیچی بره گمشه با پولاش گدا گشنه 

چیزی با زور التماس گریه نمی‌خوام ک غرورمو بخاطرش از بین ببرم 

آخه واقعا به دلم نبود اون بیست تومنی هم واقعا مشخص بود داره سکته می‌کنه همینم بخره خیلی با خودم گفتم ...

اگه فکر میکنی از خساست بوده باید بهش یاد بدی خرج کردن را

با دعوا و گریه و برچسب زدن نمیشه چون وارد جنگ قدرت میشید و میخاید مقابله به مثل کنید

کم کم شروع کن غرورشو ببر بالا ازش تعریف بکن تا بره توی ضمیر ناخودآگاهش صبوری خیلی زیادی میطلبه ولی اگه میخاین باهم خوش و خرم زندگی کنید نیازه همه عیب دارن گل بی عیب خداست  به هیچ عنوانی غرورشو جریحه دار نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت

همونی که گفته بود می خریدی خواستی زرنگ بازی دربیاری اونم لج کرده 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

چه گیری دادی حالا به طلا !!! 

خوب حتما فکری،داره برای زندگی،داره وام میگیره مثل بچه ها زار میزنی برات طلا بخره

اصلا در جریان کارای شوهرت هستی،برای،چی وام میگیره؟ 

حالم خیلی گرفتس داغونم فکرم دیگه کار نمی‌کرد با این وضعم نمیتونم اصلا گریه کنم زیاد نفسم همش تنگه خس ...

بابا ول کن چه حوصله ای داری حرررص نخور

من انقد حرص میخوردم آخرم بره خونه همه طلاهامو تقدیم کردم 

بره خودم فقط حرص و جوش موند

حالا اون سه گرم طلا تو دستت باشه یانه چی میخاد بشه

از حالا رفته تو این فاز ک باز بهش التماس کنم بخره یا هر رفتاری ازم دید کلا نخره بگه چون اینطور کردی ...

نه دیگه من جای شما باشم حرفشو پیش نمیکشم فعلا بزارید تا جو آروم بشه بعدا بگید مرد باید سر قولش بمونه باشوخی  و خنده بهش یادآوری کنید که سر حرفش نبوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همونی که گفته بود می خریدی خواستی زرنگ بازی دربیاری اونم لج کرده

کلا به دلم نبود آخه خیلی زشت بدترکیب بود انگار به بدل میخورد بعدشم اینطوری می‌دیدم رفتار میکرد حرصم می‌گرفت چون پول داشت نمی‌خواست بخره حالا لج بکنه یا نکنه دیگه برام مهم نیست حالم بد میشه از بس بخوام التماس کنم برام بخر پول داشته باشه نخره اعصابم بدتر میشه 

نه دیگه من جای شما باشم حرفشو پیش نمیکشم فعلا بزارید تا جو آروم بشه بعدا بگید مرد باید سر قولش بمونه ...

اصلا کسی ک ارزش اشک منو نمی‌فهمه نه حاملگی منو درک نمیکنه غرورش برام اهمیتی نداره 

برام نمیخره ک نخره منم به روش میارم یا آنقدر سگ محلش میکنم اون بیاد ب پام بیفته اگر قرار باشه برای چیزی ک میخواد برام بخره عذابم بده یا برام زرنگ بازی دربیاره یا بخواد من به التماسش بیفتم نمی‌خوام اصلا 

من حاضرم سگ محلی کنم از این به بعد چون هرچی میرم روی خوش نشون میدم بدتر میکنم لج میکنه میگه نه دیگه نمیخرم اون برای اون موقع بود نه الان دیگه نه 

چه گیری دادی حالا به طلا !!! خوب حتما فکری،داره برای زندگی،داره وام میگیره مثل بچه ها زار میزنی برات ...

میگه می‌خوام وام بگیرم ک بزارم بانک بیشتر پول بهم بده درست حرف نمیزنه من واقعا حوصله ندارم این وسط چیزی با عذاب برام بخره هم اینکه پول داشته باشه گشنه بازی دربیاره کلا یا بخره یا بخواد زرنگ بازی دربیاره کلا سگ محلش میکنم دیگه چشم نمی‌خوام اونو ببینه اونم ادامه بده تا خسته شدم  چون خستم شدم از بس دلمو شکست یا ذوقمو کور کرد یا بهش التماس کردم منم غرور دارم