2777
2789
عنوان

من خشن نبودم

113 بازدید | 20 پست

ولی به مدته خیلی خشن و بد با خمسرم حرف میزنم.و به قولی زور میگم.اگر حرفمو گوش نده قهر میکنم و اینقد طولش میدم که کوتاه بیادو حرفمو گوش کنه.

گاهی میگم اگه جای همسرم بودم خودمو تحمل نمیکردمو طلاق میدادم🫣🫤

گاها شوخی دستی هم میکنمو مثلا محکم میزنم پست دستش .یا با صدای بلند دادمیزنم و میگم اصلا چراباید با ادمی مثل تو عروسی کنم خاک توسرمو فلان.

چرا اینجور شدم نمیدونم.اینم بگم من یایسگی خیلی  زودرس دارم دکتر نتونست کاری برام کنه  و فکر میکنم هورمونام ریخته به هم😔

خیلی تحملم میکنه باهام شوخی میکنه و میخندونه منو.با هر سازیم به قولی میرقصه.اما خودم این حالمو دوس ندارم.🥺🥺

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

خب بی دلیل که خشن نشدی 

خشنت کردن عزیزم بگرد دنبال مصببش 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بخدا هیچ دلیلی نداره.کلا ادم اروم بودم.نمیدونم چم شده

اگه ربطی به مشکلات نداره 

پس برو دکتر هورمونات قاط زدن

اینم نشد ورزش و خوراکی های مهربون کننده بخور

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

چندوقته اینجوری شدی؟منم بعضی وقتاخیلی عصبی میشم بایدهمدیگرودرک کنیم دیگ.قرارنیس ک همیشه گل وبلبل باشه.توهم تلاشتوبکن ک ازاین حال وهوادربیای مثلافیلم طنزببین باهم بریدسینما 

اگه ربطی به مشکلات نداره پس برو دکتر هورمونات قاط زدناینم نشد ورزش و خوراکی های مهربون کننده بخور

خوراکی مهربون کننده دیگه چیه؟🤣

عزیزم از طلسم هم میتونه باشه 

برای خودت ی حرز امام جواد بگیر نداشته باشی هم تمام انرژی های منفی رو دور میکنه 

چندوقته اینجوری شدی؟منم بعضی وقتاخیلی عصبی میشم بایدهمدیگرودرک کنیم دیگ.قرارنیس ک همیشه گل وبلبل باش ...

تا میبینه حالم بده میگه پاشو بریم چی میخوای بخری بریم قدم بزنیم.میریم حالم خوب میشه ولی نیم ساعت بعد دوباره همون ادم قبلی میشم و عین بچه دوساله لج بازی میکنم.خودم از خودم حالم بد میشه

عزیزم از طلسم هم میتونه باشه برای خودت ی حرز امام جواد بگیر نداشته باشی هم تمام انرژی های منفی رو دو ...

بخدا گاهی خودمم این فکرو میکنم.عادی نیستم.خودمم اذیتم.

اخه نمیدونم از کجا بگیرم و شرایط داره .

اینکه میدونید مشکل کجاست نصف راه رو رفتین دنبال تغییر رفتارتون باشین

هستم ولی فقط شاید یک روز بتونم تحمل کنم فرداش باز برمیگرده این حالتم

خوراکی مهربون کننده دیگه چیه؟🤣

هر چیزی که مهربونت میکنه😂 

مثلا من شنیدم روغن زیتون  و به و سالاد و کنجد و مویز و گردو خیلی شادی آوره هر چی که مغز رو گرم نگه می‌دارد خوبه 

دوری از محصولات کارخونه ای از چیبس بگیر تا کنسرو و فست فود 

واقعا اینا تررر میزنن تو حال و هورمون آدم