2777
2789
عنوان

با هیجده سال سن حتی بوسه ساده هم نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 97 پست
ببین من با یکی تو محل کارم اکی شدم حرف زدیمدیشب زنگ زد فقط فکرش مسائل جن.سی بود منم زده شدمواقعا این ...

آره میفهممت تو لیاقتت خیلی بیشتره اصلا وارد این رابطه های پوچ که خودت میدونی هدفشون بیشتر رفع نیاز جنسیشون هست اصلا وارد نشو، بزار به وقتش. اصلا هم به خاطر سالم بودن خجالت زده نباش اتفاقا سرتو بالا بگیر و به خودت افتخار کن💖

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره میفهممت تو لیاقتت خیلی بیشتره اصلا وارد این رابطه های پوچ که خودت میدونی هدفشون بیشتر رفع نیاز ج ...

من میدونی رو فاز رفاقت معمولی بودم باهاش

همسن خودم بود گفتم رفیق میشیم

این کلا زده بود سمت دیگ

من میدونی رو فاز رفاقت معمولی بودم باهاشهمسن خودم بود گفتم رفیق میشیماین کلا زده بود سمت دیگ

متاسفانه بعضی پسرا تا دوبار به روشون بخندی فک میکنن خبریه، سعی کن تو محیط کار زیاد باهاش گرم نگیری.

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

دمت گرم، معلومه هول نیستی و به خودت حرمت قائلی، مهمتر از همه عاقل هستی و گول نمیخوری، آفرین

بالاتر به دوستمون گفتم

من کلا آدم منطقی ام آدم هول زود از چشمم میوفته

من رو مود دوستی عادی بودم باهاش 

همسن خودم بود

وگرنه زد کلا خط دیگ

متاسفانه بعضی پسرا تا دوبار به روشون بخندی فک میکنن خبریه، سعی کن تو محیط کار زیاد باهاش گرم نگیری.

از کار اومدم بیرون

من سه تا پسر دایی و پسر خاله دارم هم سن خودم

هیچ وقت از حد خارج نشدن 

فک میکردم اینم اینجور آدمیه ولی نبود 

حالا خوبه لانگش رو داشته ما که 20 21 سالمونه لانگشم نداشتی شما چه مادر اپن مایندی هستی باز

ب نظر شما در این جامعه گرگ با دختر خانمت دوست و رفیق باشی بهتره یا یک مادر ک دخترت پنهون کاری کنه نه اونقدر باز هستم نه بسته سعی کردم تعادل رو نگه دارم همیشه