2777
2789
عنوان

شوهرم روانیه دکتر نامه داد بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 37 پست
هبچی فعلا نمیدونم،بچه کوچیکه کجا بزارمش برم سرکار بدبخت میشم بچم از کنار من بودنم محروم میشه خدا لعن ...

تلاش  کن  شوهرت  درمان  بشه  کارش چیه؟

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مغازه داره، چحور تلاش بکنم داروهاش دکتر داده باید بخوره گیرم اینو درمان کردم ننه خرابش زنگ میزنه چرت ...

بریز  تو   غذاش  نزار  در تماس  باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چجوری نزارم زنگش میزنن یا شوهرم چند رور پیش میگفت بریم شب چله خونمون خیلی خره منم دلم نمیخاد برم

ای  بابا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی بدبختم

نگوو  بابا

1
5
10
15
20
25
30
35
40