2777
2789
عنوان

اسم مادر شوهراتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6631 بازدید | 231 پست
زینب .میگم مامان‌خدا از رو زمین برش داره همگی بگین آمیییییین

😢😢😢🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چرا اخه چکار کرده مگه

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۰سال عذابم داده الان کاراش یادم افتاد زنیکه ی ...لااله الاالله

خدا هدایتش کنه الهی ، باهات مهربون بشه

فوت شدن و دلم براشون تنگ شده. بهشون میگفتم مامان 💔عزییییزم کاشکی بودن. سنگ صبورم بود ومنبع آرامشم ب ...

ای جانم ، خدا رحمتشون کنه ، چقدر خوب ک آدم مادرشوهرش خوب باشه

صفیه🫤

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

یادم نمیاد تا حالا صداش کرده باشم 

همش میگم شما

اصن دوس ندارم بگم مامان و امثالهم

مگه ی آدم چندتا مامان داره

مامان فقط ی نفره

اسمشم نمیشه بگم 

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️