2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 22050 بازدید | 295 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تا کی میخواین قطع رابطه باشید ؟ بچه هاتون نمیگن عمه و عمو شون کین و کجان؟ همسرتون چی ؟؟؟ من خودم ...

منم قطع رابطه هستم

بچه ام اصلا سراغ عمو و مادرعفریتشو نمیگیره

اصلا خود شوهرمم سراغشونو نمیگیره

🤣🤣🤣🤣🤣

باشه عزیزم نتیجه این سیاست نداشتت رو بزودی در ایندهای نه چندان دور خواهی دید فقط میتونم برات ارزو کن ...

منم گذشتم و آشتی کردم

ولی خانواده شوهرم ضربه بزرگتری بهمون زدن

الان قطع رابطه ایم

همیشه میگم کاش اون موقع آشتی نمیکردم.

آدم تا آدم فرق میکنه

لطفا بزارید خودش تصمیم بگیره

ته دل استاتر خالی نکن

خواهر عفریته با همدستی مادر عوضیش شماره منو دادخ بودن به برادر دوست خاهرشوهرم سه میلیون بش داده بودن ...

یعنی شوهرت هم اینو میدونه و آشتی کرده،اگه راسته رسما روانین

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

تاپیکای قبلیتو خوندم حتی اگه نذاری شوهرت بره پیش خانوادش  مشکلاتو  با نرفتن اون حل نمیشه تو نمیتونی تا ابد از خانوادش جداش کنی آخرش که چی 

کوتاه بیا 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷