2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 19927 بازدید | 287 پست

دوست عزیز برو زوج درمانگر یا روانشناس هیچکس نمیتونه مشکلت و حل کنه مگر روانشناس 

بعد هم کلی تفاوت مذهب و ...داشتین نباید ازدواج میکردین 

الانم اگه خیلی زندگی بهت سخت میگذره قرار نیست با گذشت زمان کوله باری از کینه و حسرت برداری 

طلاق بگیر خودتو نجات بده 

اره حب مدرک داشتم 60 ضربه شلاق امدم براشون انقد خودشونو رو دست پای برادرام انداختن ....

مثلا یه نفر به آدم تهمت بزنه که تو رو شوهر من چشم داری و شاهدم داشته باشه حکمش همین ۶۰ضربه اس

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا یه نفر به آدم تهمت بزنه که تو رو شوهر من چشم داری و شاهدم داشته باشه حکمش همین ۶۰ضربه اس

نمیدونم اینا ادم اجیر کرده بودن برام که مثلا مخ منو بزنه

باید پرینت داشته باشی ویس قابل قبول نیست تو دادگاه

دوست عزیز برو زوج درمانگر یا روانشناس هیچکس نمیتونه مشکلت و حل کنه مگر روانشناس بعد هم کلی تفاوت مذه ...

شرایط طلاق جور مبکنم انشالله

خب هرکسب اشتبا مبکنه درسته؟؟

وقتی فیلم خانم قاضی میبینم که معلا چقد عشیره عشیره میکنه یاد خودم میفتم این عشیره منو نایود کرد

چقدر حیف که تو ازخانواده وطایفه ی سرشناسی ولی هیچکس نیست کمکت کنه تا زندگیت به آرامش برسه . بنظرم خودت باید برای زندگیت و آرامشت تلاش کنی عزیزم ازهیچکس توقع نداشته باش

شرایط طلاق جور مبکنم انشاللهخب هرکسب اشتبا مبکنه درسته؟؟

اونکه همه اشتباه میکنند منظور اینکه خودتو پیر نکن 

اگه آدم خوبیه درست میشه تلاشتو بکن زندگی تو ادامه بده 

اگر نه جدا شو تمام خودت و نجات بده بعد هم برو سرکار مستقل شو 

مرسی عزیزم بخدا نمیدونم تو عمرم کینه ای تر از خودم ندیدم

اگه یه مقدار از خصوصیت کینه ای بودنت رو بدی به من،

منم یه مقدار از خصوصیت با گذشت ،فروتن بودنم رو بدم به شما فکر کنم خوب میشیم،

برعکس شما من به شدت با گذشت و فروتنم،چقدر هم به خاطر این ویژگیم بهم ظلم شده،

به نظرم آدم کینه ای باشه بهتره تا اینکه با گذشت باشه،

دیدم که هوای کینه ای ها رو ما خیلی زیاد دارن،

منم مادر شوهر و تمام اعضای خانواده همسر خیلی بدی ها در حقم کردن،حتی یکبارم نه جواب بی احترامی هاشون رو دادم،نه تلافی کردم نه حتی ازشون کینه گرفتم،

ولی منم مثل شما حالم خوب نیست💔💔💔

اسی همین الان تاپیک زدی متنفری خب نرو انشالله که خدا بهت پسر بده و پسر و عروست دقیقا همین رفتار رو ب ...

تا جای کسی نیستی عزیزم الکی قضاوت و نفرین نکن چون ادما باهم فرق دارن شاید واقعا اسی باهاشون اذیت شده