2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 23845 بازدید | 313 پست
واقعاً طرز فکرت اشتباس چرا باید دختر مردمو فحش بدم

خاهرش بم میگفت واییی واییی از تو بی حیا تر ندیدم

دستشو گرفتم بردم تو اینه گفتم بیا ببین

بهم حمله کرد که بهم سیلی بزنه چنان سیلی بش زذم برق از چشماش پرید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احساست درستهبخدا خیلی سرم ازش موندم چرا بش بله گفتم البتههه که ناگفته نماند که شوهرم برای من دعا گرف ...

بااحترام ،درست تربیت نشدی فقط تو به درد این خانواده میخوردی در وتخته باهم جورین

فک کنم جدایی بهتره ببین من نمیتونم اصلامن اینجوری بار امدم بخدا اصلا نمیخام پز بدم خانوادم بحدی ثروت ...

با جدا شدنت مشکل ندارن؟

حست به شوهرت چیه خودشو میخای اصلا

اگه نه پس جداشو

ولی این اخلاق خودتم خوب نیست ممکنه بعدها هم به مشکل بخوری حتی 

مگه اینکه واقعا عاشق بشی

من از روز اول دانشگاه با یکی از پسرهای همکلاسیمون بحثم شد و مدتی با هم لجبازی می کردیم و جنگ داشتیم ولی از یه وقتی متوجه شدم پنهانی منو نگاه میکنه و زیر نظر داره و بعدش که نگاهش می کنم میبینم سریع روشو اونور میکنه . حتی یه بار هم که داشت از کنارم رد می شد بهم تنه زد . سر کلاس هم چند بار پیش اومده که به بهونه استاد برگشته و خواسته که منو نگاه کنه . یه بار هم استاد ازم درس پرسید و بالافاصله برگشت و نگاهم کرد به نظرتون این الان دنبال آتو گرفتن یا نفرته یا علاقه مند شده ؟ چند روز پیش هم دوستم بهم گفت که از پشت داره به من که جلوش بودم نگاه می کرده.به خاطر این می پرسم که چون من چند بار ضایعش کردم و یه روز از طرف همکلاسی هامون برای دوستم پیام اومده که این از دستتون عصبانیه و دنبال آتو گرفتنه و فکر میکنه مسخره ش می کنید حالا راست و دروغشو نمیدونم و الان شک کردم به رفتارهاش.  ممنون میشم هر کی هر نظری دارد بگه . چون واقعا رفته رو مخم.  میخوام بدونم که هدفش بیشتر چی می تونه باشه

با جدا شدنت مشکل ندارن؟حست به شوهرت چیه خودشو میخای اصلااگه نه پس جداشوولی این اخلاق خودتم خوب نیست ...

وای اصلا شرایط طلاق ندارم

شوهرم اخه کی ادم گدا دوس داره حالا چون اشتبا کردم باید تا اخر عمر بسوزم من نمیخام تو یه خونه چهل متری با چن تا بچه کثیف زندکی کنم

من از روز اول دانشگاه با یکی از پسرهای همکلاسیمون بحثم شد و مدتی با هم لجبازی می کردیم و جنگ داشتیم ...

مردا موجوداتی بشدتتت احمق و بشدتتت دروغگو گول این هندی بازیا نخور 

از اول تاپیکام گفتم ندارمخانوادم پول دارن ولی شعور اصلا

پس شما خیلی اذیت میشی این وسط

نه اینور آرامش داری نه اونور

کاش میشد هردو رو گذاشت کنار

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
پس شما خیلی اذیت میشی این وسطنه اینور آرامش داری نه اونورکاش میشد هردو رو گذاشت کنار

اخ گفتی

بخدا خانوادم اندازه قارون ثروتمندن ولی از این مدلان که میگن دختر یه موجود اضافه....

منم اتفاقا ازشون خوشم نمیاد و دوست دارم برن کشور خودشون ولی موافقم باشما حرف نمیزنم و تو رو با کاربر ...

اسکار باادب ترین و صبورترین آدمی که تا الان تو نی نی سایت دیدم میرسه ب شما دوست عزیز🫡موفق باشی گل🩷👏👏

لایک نکن لطفا😬