2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 23894 بازدید | 314 پست

چقدر زود رابطتون شکرآب شده دوسالو نیمه ازدواج کردی ۲ ساله قطع رابطه ای......من ۲۱ ساله ازدواج کردم و با خانواده ی شوهر تو ی ساختمون زندگی میکنم...رابطمون خوب بود احترام همو داشتیم...تا این که ی مسعله ای پیش اومد..ومن احساس کردم از سادگی و مهربونی وبا ابرویی و مهر و محبت  من داره سو استفاده میشه...منم تصمیم گرفتم باهاشون قطع ارتباط کنم...تا ی مدت باهم رفت و آمد نداشته باشیم...اونا به کاری که با زندگی من کردن بیشتر فکر کنن و پشیمون بشن...۲ ماه پیش مادر شوهرم منو پشت بوم دید گفت تاکی میخای زبون بسته بمونی.....منم گفتم تا وقتی دلم ازتون دوباره صاف بشه مثل گذشته ها......بعد۲۱ سال الان ۲ ساله رابطمو باهاشوندقطع کردم.....اگه اونطوری که من میگم بشه..دوباره باهاشون رفت وآمد میکنم.....تا ببینم چی میشه....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرشوهر من شوهرش زن گرفت. ینی هوو آورد. تحمل کرد بخاطر بچه هاش. کوچیک بودن. چ سختی‌هایی ک نکشید. آخرش بهش تهمت ناموسی زدن جدا شد. 

اینو نگفتم ک شیر بشی سر حرفت بمونی چون شرایط اون فرق داشت شوهرش دست بزن داشت بد دهن بود خیانت میکرد 

ولی تو شرایطت فرق داره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

شما طوری باهمسرتون صحبت کنید که دشمن خانواد هاش نیستید 

به اون بگید روابط من وخانواده اشو اگه میاد کنار هم باشیم  باید محتاط تر جلو ببره بهش بگو رفتارهای که که دوست داری اینم بگم زیاد جلوی خانواده شوهر قربون صدقه هم نرید این باعث تحریک اطرافیان میشه من دیده ام خیلیا نا خودآگاه حرس میخورن 

ولا من بهم دستشون بخوره جرشون میدم

چقدررر دلت پره چقدددر پر خشمی 

بهتره عزیز من یه تراپیست بری 

کاری به کار اونا ندارم به نفع خودته 

کاملا حس خشونت داره حرفات 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اگه استارتر هم مث مادرشوهرش به عروسش تهمت ناموسی ایشالا همینطور بشه😑🙄تهمت و اذیت آزار میکنن انتظار ...

خواهر عفریته با همدستی مادر عوضیش شماره منو دادخ بودن به برادر دوست خاهرشوهرم سه میلیون بش داده بودن

که خودشو بمن نزدیک کنه

اگه من اینجوری باشم خدا منو بکشه

منم کلی اذیت شدم مریض شدم ولی خب نمی‌دونم کار درستیه یا نه باز باید صبر کنم پوستم کلفت تر بشه بسازم ...

من باروح وراوانم بازی کردن مادر سلیطه باجاریم همش سعی در تحقیرم داشتن توهمه جاهمه کس میگفتن این عروست سر تره ازهمه لحاظ سر بودم حسادتها بیچارم کرد اعصاب گرفتم شوهرم طرف اونا بود تابیخیال شدم اخر شوهرم دستشوناخوند دید چقد اذیت میکنن قطع رابطه کرد امادیر، چون داغونم کردن رفتارهاشون یادم نمیره اذیتهاشون ،سپردم خدا مکافات وجوابشونا بده

اگه استارتر هم مث مادرشوهرش به عروسش تهمت ناموسی ایشالا همینطور بشه😑🙄تهمت و اذیت آزار میکنن انتظار ...

مگه شما از رابطشون خبر داری ؟؟ هر کی یه طرفه به قاضی بره برندست حرفای طرف مقابل رو نشنیدیم