2777
2789
برا یکی از اشناهام ۱تومنیه ۱و۷۰۰ریختن البته سهام متوفی هم داشته مال پدر مادرشو فکر کنم بخاطر این زیا ...

اره برای منم پدرم چون فوت کرده این دفعه بجای ۴۰۰ تومن ۶۰۰ میریزن....سهام من ۴۰۰ هست

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

✴️ ۱۲ بانک واریز سود سهام عدالت خود را به اتمام رساندند

شرکت سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد :  ۱۲ بانک واریز مرحله سوم سود سهام عدالت خود را به اتمام رساندند.

به روز رسانی وضعیت بانک های عامل:

بانک های دی، پارسیان، آینده، رفاه کارگران، اقتصاد نوین، توسعه تعاون، قرض‌الحسنه رسالت، شهر، پاسارگاد، مسکن، سامان و کشاورزی

#سپرده‌گذاری_مرکزی

#سهام_عدالت

#بازار_سرمایه

#سهامداران

#سود

🆔 lnstagram I X I Linkedin I Aparat I Bale

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
برا من تو روبیکا پیام اومد که ۲۸۸هزار قراره بریزن نمیدونم واقعیه یانه

بله واقعیه

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
اره برای منم پدرم چون فوت کرده این دفعه بجای ۴۰۰ تومن ۶۰۰ میریزن....سهام من ۴۰۰ هست

خدارحمت کنه پدرتو عزیزم💔برا اشنامون پدرمادرش۴_۵ساله فوت کردن و سه چهارتا بچه ان ۱و۷۰۰ریختن

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
پاسارگاد

سهام عدالت سهام 500تومانی 380تومن میریزم وسهام 1میلیون تومانی هفتصدیا800میریزن کمترازسال قبل اعلام کردن اخبار

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰