2777
2789
عنوان

دوروزه همش کارم شده گریه اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 103 پست
خودش رفیق دختر داره با من اینجوری میکنه

رفیق دختر داره چرا ولش نمیکنی بره بدرک ؟؟؟؟ انسان عاشق کور و کر میشه ینی خر میشه ببخشا با منطقت بزارش کنار بدردت نمیخوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقا رفتم رفت من فقط میخوام تکلیف من مشخص شه هرکار میکنم نمیتونم ولس کنم 😭😭

انقدر سرد و گرم کرده وابستت کرده نمیدونم چرا به ادمای تاکسیک بیشتر وابسته میشیم ولی جنس زابطتون اصلا درست نیست

جالبه این پسر لاشیا چقدرم شبیه هم چت میکنن😂

اون حرفش که رفیقم شناختت و فلانم رگ بدم زر زده از خودش دراورده از تلاش تو برای اثبات کردنت به خودش لذت میبره

کات این ته این رابطه یه روان درب و داغونه اولش سخته منم کات کردم هرشب و هرروز کارم شده بود گریه تا چند ماه فقط گریه میکردم نه قیافه داشت نه اخلاق نه کار نه خانواده درست نه هیکل نه پول فقط یه ماشین درپیت داشت که همونو همش میکرد تو چشم من😂اون یدونه ماشینشو انقدر بولد میکرد منن باورم شده بود چیز خاصیه

یه عالمه اذیتم میکرد بی توجهی بی محلی میکرد و اخرش من با یه جمله یا توجه کوچیک از سمتش رام میشدم و روز بعدش بهز همین بساط بود بخوام تعریف کنم خیلی میشه

بکن از ااین ادم

یه سال17یعنی چی در چه حده؟ بوس و بغل

ازدواجیه یا نه فقط واسه دوستی؟احساسم میگه این بگیر نیس خودتو براش نکش

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
انقدر سرد و گرم کرده وابستت کرده نمیدونم چرا به ادمای تاکسیک بیشتر وابسته میشیم ولی جنس زابطتون اصلا ...

اخه من رفیق پسر داشتم قبلا واقعا 

3 4 تایی داشتم خودشم داشته ها

شاشیدم به این شانس و این شاسکلایی که میان سمتم

☀️
وای یه بار ورمیداشت دستمو جلو رفیقاش بوس میکرد یبار ایگنورم میکرد یه باز قربون صدقم میره یه بار وایا ...

پشمام پشمام این چقد شبیه اکسمه تاپیکاتو خوندم انگار خود خودشهههه میشه بگی اول اسمش چیه؟؟؟؟ 

من اگسم روانی. سادیسمی وخلافکار. ولگرد. بیکار. بی شخصیت و بیشعور بود هرچی از بدیاش بگم کمه مث همین دوست پسر تو بود

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
واسه دوستی فقطنه بابا اخه این سگ ولگرد بگیر میشه مگه

عزیزم پس چرا خودتو انقدر براش ناراحت میکنی وقتی میدونی قراره یه روز کات کنی .بیشترازاین وابستش نشو 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

عزیزم تو اصن به اینایی که میگن فوش دادیو بدکردیو فلان توجه نکن خب؟ تو کاملا نرمال برخورد کردی میدونی چرا؟ چون این طرفته که نباید ی کاری کنه به اینجا برسی تو تو سالمی و برا همین ری اکشن لازمو نشون میدی اونه که مریضه و تا تورم مریض نکرده باید خودتو نجات بدی
بیخیالش شو اگه میخوای نابود نشی

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)