2777
2789
عنوان

دوروزه همش کارم شده گریه اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3036 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتاراش تناقض دارن روانی شدم اصنوای خدایا 😭😭

الان اسکرین های دیگ رو دیدم واقعا مث خود اکس روانیمه انگار چت خودمونه ی لحظه شک کردم😭😂😐توروخدا کات کن این روانیت میکنه من بخاطر خودت میگم دلم میسوزه این مدل ادما پیرت میکنن

اونم همش بهم شک میکرد الکی و تهمت میزد و الکی ادعای دوست داشتن میکرد

اعصاب و روانتو دوست داری بلاکش کن و حذفش کن از زندگیت

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
باشه عزیزم دوستم به عنوان یه دوست میگم اینجور حرف زدن برازنده یه خانم نیست همین جیزها باعث میشه بهت ...

بدرک خودشم رفیق دختر داره وضعش بهتر از من نیست تو تاپیکای قبلم گفتم

☀️
چه ربطی داره به باکلاسی ؟تو منو ندیدی دیشب تو چه وضع بودمندیدی با چه وضعی اینارو تایپ کردم

تو هر وضعی ک باشی این حرفا چیه ، اصلا شاخ درآوردم، من حتی تو این خلوت خودم روم نمیشه این حرفا رو بزنم 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
الان اسکرین های دیگ رو دیدم واقعا مث خود اکس روانیمه انگار چت خودمونه ی لحظه شک کردم😭😂😐توروخدا کا ...

وای یه بار ورمیداشت دستمو جلو رفیقاش بوس میکرد یبار ایگنورم میکرد یه باز قربون صدقم میره یه بار وایایایاای خدایاا

نمیفهمششش صددد دفعه اومدم تموم کنم باهاش یه زنگ زدم صداشو شنیدم پشیمون شدم

یه بار تموم کردم پیام داد برگشتم بهشش ویاایای

☀️

عزیزم چندسالته؟چندوقته باهمید؟رابطتون درچه حده؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....