2777
2789
عنوان

این بدترین دعوایی بود که باشوهرم داشتم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 72 پست
من نمیخاستم بااین اقا ازدواج کنم خانوادم مجبورم کردن خودمم فشاربودم ازهمون اول گفتم بهش که دویت ندار ...

سعی کن دوسش داشته باشی تلاشتو بکن اگر دیدی نمیشه بعد جدا شو

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرن الهی مشتاش زده ب سرم 😭😭😭😭😭😭😭هنوز پدرشوهرم اومد طرفمو بگیره مادرش عین ج‌..نده ها ...

بخدا چشمام تارمیبینه نه خانواده ای پشتمه خیلی دلم برای خودم میسوزه توبیست سالگی انگارسربارشون بودم اینجوری بدبختم کردن😭😭😭😭

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

بخدا چشمام تارمیبینه نه خانواده ای پشتمه خیلی دلم برای خودم میسوزه توبیست سالگی انگارسربارشون بودم ا ...

😭😭😭😭الهی بمیرم‌من میفهمم چی میگی دل خودم داره میترکه

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
سعی کن دوسش داشته باشی تلاشتو بکن اگر دیدی نمیشه بعد جدا شو

واقعا نمیتونم نمیزاره برمم برم کجابرم کدوم خانواده پشتمه منو زور کردن ازدواج کنم دانشگاه حقوق تهران قبول شده بودم نزاشتن بخونم نزاشتن برم فقط چون خواهرکوچیکم داست ازدوغج میکرد بدبختم کردن

من نمیخاستم بااین اقا ازدواج کنم خانوادم مجبورم کردن خودمم فشاربودم ازهمون اول گفتم بهش که دویت ندار ...

اینقدر بهش توجه نکردی، براش آرایشنکردی، بهش اهمیت ندادی منم باش همین فکرو میکنم

فقط بدون واقعا دوستت داره و مث یه بچه داره داد میزنه تو رو خدا منو ببین

در نظرم یه زن مغرور خود شیفته اومدید خیلی ببخشید و با کمال احترام 

مقصر اصل قضیه شمایی

تو خودت باعث این بی اعتمادی و کتک و دعوا شدی

خودتو درست کن

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

شل میکردی عزیزم . ارزش داشت لجبازی کنی و اینهمه کتک بخوری . من کاری با اخلاق و روحیات و مشکلات همسرت ندارم . حالا یه چیزی خواست . میدادی دیگه هم شبتون رماتیک میشد . هم اینقدر کتک نمی‌خوردی

فکر کنم زیاد اهمیت بهش نمیدی در نتیجه اینجوری آزارت میده بهش نزدیک شو محبت کن اگه رام نشد اونوقت ی ف ...

دقیقا

معلومه اصلا توجهی بهش نداره 

واقعا نمیتونم نمیزاره برمم برم کجابرم کدوم خانواده پشتمه منو زور کردن ازدواج کنم دانشگاه حقوق تهران ...

درکت میکنم من تقریبا شرایطم مشابه توعه.البته من دوسش داشتم تما دوست داشتن کافی نبود و سر مسائل دیگه موافق این ازدواج نبودم اما مامانم مجبورم کرد. بعد عقد چند ماه افسرده بودم و بهش میگفتم نمیخوامت. اما کم کم کنار اومدم. منم راه و جای برگشت ندارم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
اینقدر بهش توجه نکردی، براش آرایشنکردی، بهش اهمیت ندادی منم باش همین فکرو میکنمفقط بدون واقعا دوستت ...

چیکارکنم درست شه الان یکم دیگه میاد خونع چع رفتاری بکنم

بخدا چشمام تارمیبینه نه خانواده ای پشتمه خیلی دلم برای خودم میسوزه توبیست سالگی انگارسربارشون بودم ا ...

تو خودت داری خودتو بدبخت میکنی با لج بازیات و غرورت

اسی به نظرم شوهرت مرد بدی نیست و اتفاقا دوست داره. بشین باهاش حرف بزن و الکی زندگی رو به کام جفتتون تلخ نکن. 

ببین اون اگه مرد پستی بود میرفت بیرون و نیازاشو با زنای خیابونی و ف ا ح ش ه ها برطرف میکرد... و دیگه زیاد به تو سر این قضیه نیازی نداشت... این که اون شب خواسته باهات باشه یعنی واقعا از ته دلش بودن با تو رو میخواد..

به نظرم شوهرت فقط روت حساس شده. باهاش حرف بزن. سعی کن احساستو نسبت بهش بهتر کنی. بهرحال شوهرته

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
دقیقامعلومه اصلا توجهی بهش نداره

من تیرماه عروسیم بود تازه عروسم خیلی چیزارو واقعا نمیدونم هرچی سرم میاد ازسادگیمه 

چیکارکنم درست شه الان یکم دیگه میاد خونع چع رفتاری بکنم

برو آرایش کن

لباس خوشگلتو بپوش خونه تمیز باشه

یه عطر ملایم اول بهش بگو ببخشید من نباید ردت میکردم و بعد بهش و بعد بهش پیشنهاد بده تو کنترل کننده باش اونشب

عزیزم بخدا دوستت داره اینها همش از کمبود توجهه

بزار فک کنه تنها دارایش  تویی بزار فک کنه خیلی مهمه

فقط یه ماه اینکار رو بکن اگ اگ عوض نشد هر چی از دهنت در اومد بگو و لجبازیم نکن هر وقت خواس پذیرا باش و حتی خودت پیشنهاد بده

دنیا دو روزه گذشته ها گذشته گلم

به فکر زندگیت باش

تو خودت داری خودتو بدبخت میکنی با لج بازیات و غرورت

به قران من ادم مغروری هم نیستم اما کلا پیش این خیلی معذبم نمیتونم اصلا کاری کنم حرفی بزنم دست خودم نیست انگارخیلی غریبس باهام