2777
2789
عنوان

پدرشوعرم پیش مهمون به شوهرم گفت گمشو بیرون بزدارشورم گفت خاک برسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونمون هستیم شوهرم میگه پاشو بریم بیرونمون کرد ولی جایی نداریم بریم

فعلا برین یه دوری بزنین اروم بشین

بعد صحبت کنین و از دلش دربیارین

از طرفی راجع به کار و پس انداز و حقوق و برنامه ریزی که میتونین داشته باشین صحبت کنین که جدا شین

یه جور با زبون خوش و اروم که انگار درکش میکنین بگین

خونه پدر شوهرم می‌شینم

آهان پس

اینا رو انجام بده اگه موثر بود در موردش تاپیک بزن بقیه هم استفاده کنن و همچنین شما هم تو کارمای خوبش شریک شو 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش ( از روز دوم تا آخر دوره مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی = یعنی استارتش در روز نحس نباشه از روز دوم به بعد مهم نیست ) 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن به عنوان روز نحس هستند . 

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست روز شروعش در روز نحس نباشه { مثلا همین اعمالی که در کادر زرد هست + چله های شرعیه = شروعش در روز نحس نباشه } 

آهان پساینا رو انجام بده اگه موثر بود در موردش تاپیک بزن بقیه هم استفاده کنن و همچنین شما هم تو کارم ...

مرسی قربونت برم وقت گذاشتی برام 🥲 الان قمر در عقربه؟

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

اینام اعمال و سوره های رزق و روزی آور هست { + اعمال افزایش محبت بین زن و شوهر } 

+

اینارم اولین روزی که میخوای بخونی { یا عملی رو انجام بدی } روز شروعش در روز نحس نباشه از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باسه 

مرسی قربونت برم وقت گذاشتی برام 🥲 الان قمر در عقربه؟

خواهش میکنم موفق باشی 

نه ایام قمر در عقرب از ۵ دی شروع میشه تا ۱۰ دی 

قمر در عقرب : برای کسی که روی کره ی زمین زندگی میکنه قمر در عقرب یعنی در آسمان چند تا ستاره کنار همن باستانی ها بصورت فرضی اونارو به هم وصل کردن و شکل عقرب به دست اومده ؛؛؛ در هر ماه کره ی ماه چند روزی از زیر اون ستاره ها عبور میکنه ( یعنی وارد برج { برج به معنی شکل و هیکل هست } عقرب میشه و در اون چند روز طبق نظر ستاره شناسان و همینطور علما ، نحوست برای ساکنان زمین به وجور میاد با انجام ندادن کارهای مهم و اساسی و در صورت واجب بودنِ کاری مبگن صدقه بندازید تا نحوست اون روز خنثی بشه