2777
2789
کاربری قبلیم تازه تعلیق شده اینو دوروزه زدم ولی خب علتش میدونی چیهعلتش پولاییه که حق جووناس ولی رفت ...

عزیزم چیزی ندارم بگم فقط امیدوارم تاپیکم نترکه

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بحث سن نیس فقطشرایطم جوزیه که اینجوری فک میکنم😔میدونید من مث بقیه دخترا نیستم زرنگ باشم پسر پیدا کن ...

عزیزم وقتش بسه خودش تو رو پیدا میکنه فقط  حواستو جمع  کن بیشتر رو اخلاق روحیاتش متمرکز بشی چون تو رندگی فقط اخلاق مهمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا دیدی یه چیزایی انگار محاله داشته باشیم مثلا یه ماشین خیلی لوکس یا یه خونه خیلی گرون؟ ادم تو دل ...

هه دقیقا فکر و حس و حال من. شدم تماشاچی و گروه تدارکات ، بقیه و میبینم میگم خب واسه تو که نیست . تو که حساب نمیشی

منم ۱۹ هستم دوست دارم ازدواج کنم تو سن ۲۴ ولی میترسم بالای ۲۸ ازدواج کنم

نمیخوام نا امیدت کنم عزیزم ان شاءالله به وقتش یه بخت خوب نصیبت بشه ولی منم ۱۹ سالگیم میگفتم نهایتا ۲۶ سالگی ازدواج میکنم و نکردم🙂

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

عزیزم وقتش بسه خودش تو رو پیدا میکنه فقط حواستو جمع کن بیشتر رو اخلاق روحیاتش متمرکز بشی چون تو رن ...

چشم

ممنونم وقت گذاشتی و هم صحبت شدی باهام 

خیلی حس خوب گرفتم ازت💚💚💚💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
نمیخوام نا امیدت کنم عزیزم ان شاءالله به وقتش یه بخت خوب نصیبت بشه ولی منم ۱۹ سالگیم میگفتم نهایتا ۲ ...

🥲💔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
چون شوهرم یکسال بعد عروسیمون داداشش ازش کلاهبرداری کرد 17 میلیارد بدهی انداخت گردنش و در رفت الان زن ...

ان شاءالله خدا براتون جوری روی راحت زندگی رو رقم بزنه که باورتون نشه

از ته دلم دعا کردم عزیزم براتون

ما شش ساله این خونه امدیم

همسایمون یک خانم متولد ۷۶ هست که اونزمان تازه پسرش دنیا امده بود

همون موقع که ما تازه امده بودیم طلاق گرفتن

خونه بنام‌دختره بود شوهرش جمع کرد رفت

دختره دیپلم هم شاید نداره شاغلم نیست

این خانم توی این شش سال بدون اینکه شغل داشته باشه یک ماشین کیا یک ویلای شمال 

و یک خونه دیگه خریده

و یک عالمه طلاهای درشت

تا وقتی اینطور خانمهایی هستند و‌سرویس میدهند 

معلومه هم‌ازدواج کم میشه 

و هم خیانت زیاد میشه

اره دقیقااخه بحث شوهر نیست بحث اون خانواده ایه که میخوای برای خودت داشته باشی بچهای خودت خونه خودت ز ...

🥲🥲🥲🥲

من یک عدد دهه شصتیم همینی که گفتی آرزوی منم هست

حالا خوبه شما دهه هفتادی نمیدونم ماها چه گناهی کردیم واقعا😮‍💨😑

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
نمیخوام نا امیدت کنم عزیزم ان شاءالله به وقتش یه بخت خوب نصیبت بشه ولی منم ۱۹ سالگیم میگفتم نهایتا ۲ ...

آره ترسناکه بعضی وقتا میترسم اصلا نتونم ازدواج کنم 😩

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

من نمیدونم چه جوری تو نی نی سایت میگین خواستگار نیست دور اطراف من تو اشنا ها و فامیل ها در به در دنبال دختر می گردن برای ازدواج ولی میگن دختر نیست برای ازدواج من احساس می کنم دخترا سخت گیر تر شدن و اکثرا پر توقع انتظار دارن اول زندگی همه چی فراهم باشه  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ما شش ساله این خونه امدیمهمسایمون یک خانم متولد ۷۶ هست که اونزمان تازه پسرش دنیا امده بودهمون موقع ک ...

خدا خودش هدایتش کنه

برای ازدواج موفق و خوب جوونا دعا میکنم🤲🏻💚

بحث سن نیس فقطشرایطم جوزیه که اینجوری فک میکنم😔میدونید من مث بقیه دخترا نیستم زرنگ باشم پسر پیدا کن ...

دقیقا یک پسر ر دوست داشتم از سر نجابت باهاش وارد رابطه نشدم با اینکه حس میکردم از من خوشش میاد ، بعد یک دختر سبک یک وجب قدی غذا درست می‌کرد و براش می‌برد و خودش رو چسبوند خلاصه البته هنوز ازدواج نکردن😑💔

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️
دقیقا یک پسر ر دوست داشتم از سر نجابت باهاش وارد رابطه نشدم با اینکه حس میکردم از من خوشش میاد ، بعد ...

میدونم چی میگی گلم 🥲🥲🥲🥲