2777
2789
عنوان

توروقران شما اصلاقضاوت کنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 29 پست

نمیگم ادمی که ازدواج کرده بده چون خودم یه ازدواج ناموفق داشتم و با ادم مجرد ازدواج دوبارهما فقط سوختیم چون سرنوشتمون بد نوشته بود ولی دختره باید میگفته به داداشت و ازدواجی که بادروغ شروع بشه هم نباشه بهتره بنظرم داداشت حق داره

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه داداشت نخواسته زوری که نیست الان گفته نمیخوام بهتره تا بعدا برن سرخونه زندگیشون

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
التماست برا چی بود؟ خودش فهمیده خداروشکر قبل عقد پشیمون شدهدرگیر دادگاه میشد راضی میشدی؟

منظورم این بود که رابطشون درست شه گفتم بینشون خراب نشه. میگه یکاری کرده تونمیدونی نمیخام بگم

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

منظورم این بود که رابطشون درست شه گفتم بینشون خراب نشه. میگه یکاری کرده تونمیدونی نمیخام بگم

خب منم همینو میگم. وقتی قبل عقد پشیمون شده باید کلی خوشحالم باشین بعد عقد بعد عروسی بعد بچه قراره نیست معجزه بشه فقط مشکلات و چالشا بیشتر میشن

مگه داداشت ایرادو عیبی داشته التماااس کردی گفتی ول کن برو عقد کن دروغ به این بزرگی بعدم مشکل عصبی چی ...

نبخدا نداشت گفت چرا پنهون کرد. گفت یچی هم خودم ازش دیدم هیچوقت گوشیشو نداد بهم

طرف عقد کرده بوده دوست پسر نبوده که بگیم اشکال ندارهاز نظرم عقد کردنش اشکالی نداشت اما باید به داداش ...

داداشم خودش فهمید اون نگفت. این مسائل واسه مرد انگا سخته

نمیگم ادمی که ازدواج کرده بده چون خودم یه ازدواج ناموفق داشتم و با ادم مجرد ازدواج دوبارهما فقط سوخت ...

ن بد نیست. اما داداشم میگه چرانگفت این موضوع مهمیه

داداشم خودش فهمید اون نگفت. این مسائل واسه مرد انگا سخته

خب دیگه بدتر 

عزیزم واسه دخترا هم سخته شما خودت با یکی بخوای ازدواج کنی بعد بهت نگه که قبلاً عقد کرده 

شما قبول میکردی