2777
2789
عنوان

بچم هشت ماهشه تا صبح پدرمو درمیاره انقد شیر میخوره چیکار کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 51 پست

من بچه م شیر خشکیه یعنی تا همین چند وقته پدرمو دراورد از بس شبا بیدار میشدم شیر درست میکردم تا صبح چندبار بیدار میشد ولی خب شیر شب خیلی بده برا دندونشون پوسیدگی دندان میاره الان که رفته تو۱۹ ماه دیگه شبا کامل سیرش میکنم با غذا بعدم سعی میکنم روزا نخوابه تا شبا خوابش عمیق شه 

مهربانی ،عشق،آرامش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوخی گناه دارههه🥺

تحمل کن بزرگتر میشه این دوران  هم میگذره 

بعدن دلتنگِ همین روزا میشی 

من پسرم اسیرم کرده بود شب تا صبح شیر میخورد 

یک و سال و شش ماهگی از شیر گرفتمش بعدش پشیمون شدم دلم براش میسوخت☹️

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

بچه م ۱۵ ماهشه هنوز وضع تو رو دارم😶تا دو سال همینه عادت میکنی، الان پا میشه از خواب میاد تکونم میده ...

اخی الهی😍😅

بابا من پهلوم درد میگیره انقد یه وری ام اخر اونو بلند میکنم‌میذارم این طرفم تا بتونم بچرخم🥲

به خدا شیر خودتو میخوره خیلی راحت تری تا شیر خشک میزاری دهنش تموم اون پاشو آب بیا بریز شیر هشک بریز ...

یه فلاسک ابجوش یه فلاسکم اب جوشیده ی سرد از قبل اماده میکنی میزاری بالاسرت

ای جانم.بچه منم همین بود تا از شیر گرفتمش،مادر شدنه دیگه،این دوره هم میگذره و یادش میمونه،از شیر شب ...

اره عزیزم بچه دوممه یکم تجریه دارم اولی هم همین بود البته ولی گفتم اینجا شاید کسی تجربه ای داشته باشه کمکم کنه که همه همینن انگار😆