یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ایشون اهل مبارزه با نفس بودن خیلی به نامحرم حساس بودنوصیت نامه اشونم یه هفته قبل شهادتشون نوشتن قشنگ ...
چند ساله بودن؟
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
معلقا خانم من در مورد افسانه صحبت نمیکنمواقعیت جور دیگه بود اینکه الکی پر پر شون بقول دوستموک داعشو ...
مگه امام حسین افسانه بودن!
سوریه در زمان جنگ ایران و عراق لوله نفت خودش رو به عراق قطع میکنه تا به ما کمک کنه اون زمان سرمایه کلانی از این راه بدست می اورده ولی بخاطر ایران چشمم رو روی اون پول میبنده پس اونها اول کمک کردن ما هم کمک کردیم در ثانی اون زمان ذولتش از ما برای از بین بردن داعش کمک خواست و ماهم رفتیم و اگر این کارو نمیکردیم باید هزینه های بالاتری رو میدادیم چون وارد کشور خودمون میشدن به قول شما نمک نشناس بودن العا هم کشورشون اسراىیل گرفته و داره بیرونشون میکنه هر کس تاوان کترهای خودشو میبینه