2777
2789
دوست گلم کسی که به سعادت شهادت رسید هرگز خونش به هدر نمیره. رهبر در همچین شرایطی میفرمایند. مقاومت ق ...

انشالله

اما ایا فرزندان مسئولینم حاضرن برن و بجنگن؟

یا فقط شهادت مناسب مردم عادی هست

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا حرف الکی میزنی داعش حمله کرده بود سر شیعه ها م مخالفین رو میبرید حرم ها رو خراب میکرد همین جولان ...

دقیقا... همونا هستند فقط شگردشون عوض شده. مثل آمریکا و اسراییل که دارن از مردم ما دلبری میکنند. تا بلای سوریه را سر ما هم بیاورند

بله قبره مادره دوستشون رو خربدن اونجا که به امیرالمومنین نزدیک باشن

وااااای چه عاقبت بخیری شده این شهید

الهی که به واسطه تاپیکتون ی نگاهی امشب به همه مون بکنه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
دقیقا... همونا هستند فقط شگردشون عوض شده. مثل آمریکا و اسراییل که دارن از مردم ما دلبری میکنند. تا ب ...

اسرائیل ب خاک ایران چشم داره 

مردم بخاطر نفرت از این سیستم چشماشون دشمنشونو نمیبینه 

اینو موافقم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
خب دیگ منم میگم ک الکی جوانای وطنم پر پر شدن حیف این جوونا

درسته جوونای عزیزمون رفتن وتعدادی ازشون شهید شدن

آخرش سوریه افتاد دست مخالفان

ولی کشور ما بخاطر سوریه نرفت

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
انشاللهاما ایا فرزندان مسئولینم حاضرن برن و بجنگن؟یا فقط شهادت مناسب مردم عادی هست

الان تو این تاپیک دنبال چی میگردید آخه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...