2777
2789

میتونم با اطمینان بگم نود درصد والدین حتی بلد نیستن چطوری به بچه آسیب نزنن، دیگه تربیت و رفتار درست بماند 

توو همین سایت نگاه کنی اکثر مادرها 

1. بی مسئولیتن و هر چیز مهمی که خراب کردن رو میگن اجبار شوهرم بود، طرف حتی بچه دار شده میگه من نمیخواستم بابت حرف مادر شوهرم باردار شدم 

2. به هیچ عنوان حاضر به تغییر نیستن با این جمله که وای سن ما دیگه از تغییر گذشته انگار تغییر سن مشخصی داره 

3. بدون آگاهی از حتی سبک های دلبستگی بچه شون 

4. بدون ذره ای تلاش اما انتظار و توقعات عجیب 

این چندتا مورد نشون میده چقدر اوضاع والدین خرابه 

مامان من مادم بهم حس بی ارزش و به درد نخور بودن میده و مدام ازم ایراد میگیره، بخدا اگر من برم بهشت میاد میگه آدم نیستی چرا نرفتی طبقه بالاتر 

البته راست میگی بعضی پدرمادرا بیشتر به فکر اقتصاد بچشونن تا روانش به نظر من هرچیزی جای خودش بچه ها ز ...

نه اونا دنبال پول نیستن اونقدر میگن عاشق کارمونیم و دویتش داریم انقدر زحمت نکشیدیم که بیایم خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بزرگ میشی درک میکنی خیلی زندگی سخته یکم درکشون کن، اگه زیاد نیستن سعی کن وقتایی که هستن باهم یه ...

نه اتفاقا جای درک ندارن 

من و همسرم هم فعلا همین هستیم، خودمونو تا خنتاق غرق کار می‌کنیم البته ما بچه نداریم 

ی جوری رفتار میکنیم که از بیرون بقیه فک میکنن مجبوریم کار کنیم و... اما واقعیت اینه که نمیتونیم تعادل برقرار کنیم و یکی مثل ما اصلا جای درک شدن نداره چون عدم توانایی و عدم مدیریت خودمون هست که زندگی رو خراب کرده 

نه اونا دنبال پول نیستن اونقدر میگن عاشق کارمونیم و دویتش داریم انقدر زحمت نکشیدیم که بیایم خونه

😶اوه حالا کارشون چیه که انقد عاشقشن منم عاشق کارمم ولی نه انقد عشقشون یه طرفه ست🤣

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

نه اتفاقا جای درک ندارن من و همسرم هم فعلا همین هستیم، خودمونو تا خنتاق غرق کار می‌کنیم البته ما بچه ...

پس زودتر درست بشین تا بچتون مثل استارتر راجبتون تاپیک نزنه😶بهترین راه برنامه ریزی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

جراحن

تنشون سلامت ،واقعا کار سختیه فقط تنها کاری که میتونی بکنی اینه که راهشونو ادامه ندی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس زودتر درست بشین تا بچتون مثل استارتر راجبتون تاپیک نزنه😶بهترین راه برنامه ریزی

آره میدونم کارمون درست نیست 

اما آدم وقتی توو کار غرق میشه خصوصا که درآمدش هم بهت لذت میده، سخته درستش کنی چون دلت نمیاد از اون روتین که ساختی خارج بشی 

اما باید درست بشه 

تنشون سلامت ،واقعا کار سختیه فقط تنها کاری که میتونی بکنی اینه که راهشونو ادامه ندی

برعکس از روی اجبار به داداشم زور کردن بره همین رشته رفت الانم من اما منم خودم دوست دارم اما خدایی سخته 

آره میدونم کارمون درست نیست اما آدم وقتی توو کار غرق میشه خصوصا که درآمدش هم بهت لذت میده، سخته درست ...

اره کلا زندگی ابعاد مختلف داره باید همه رو باهم پیش ببری مثل رانندگی میمونه حواست بره به دنده تصادف میکنی باید همزمان دنده و گاز و کلاج و آینه و جلو رو ببینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم همینو با خودشون درمیون بذار. بگو نیازداریم وقت بیشتری با ما باشین دوست داریم بیشتر پیشمون باشین باهم فیلم ببینیم بریم گردش ... 

شرایطشو نداشتم اما دیدم دکتری ک میرم پیشش سونو از ساعتای ۲ اینا میاد تا ده یازده شب هرروز و ی روز هم صبح جای دیگه مریض میبینه استادیاره هیات علمیه پزشک قانونی هم هست واقعا بهش فکرمیکنم اصلا وقت زندگی نداره بنظرم یا خیلی کم وقت ازاد داره😐

برعکس از روی اجبار به داداشم زور کردن بره همین رشته رفت الانم من اما منم خودم دوست دارم اما خدایی سخ ...

نه رشته منظورم نبود رشته و تخصص خوبیه فقط غرق کار نشو به بقیه ی زندگی ام برس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی بده. شوهرم با رفتارش هم اونو پر توقع کرده هم باعث شده بچه ام کلا فقط اونو تو زندگی ببینه

دقیقا مثل پسر من هر چی به شوهرم میگه کار خودشو میکنه دقیقا مثل منه شرایطت

🌈💙 Martia 💙 🌈