2777
2789
بگو

یکی از اقواممون که تازه به رحمت خدا رفته .اومد به خوابم تبدیل به یه مار بنفش شده بود و دو بار منو نیش زد ولی من نه دردی داشتم نه چیزی فقط متوجه شدم دو بار نیشم زد .بعد تو این خواب بهم گفتن که به مادرش بگو این مار و بندازه گردنش تا زمانی که  آدم شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از اقواممون که تازه به رحمت خدا رفته .اومد به خوابم تبدیل به یه مار بنفش شده بود و دو بار منو نی ...

مادر طرف کاری کرده که اون دنیا اون جاش ناراحته یا حق شو خورد یا نظری یا کاری که گفته ادا نکرده بهتره بری به مادرش بگی 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

مادر طرف کاری کرده که اون دنیا اون جاش ناراحته یا حق شو خورد یا نظری یا کاری که گفته ادا نکرده بهتره ...

گفتم بهش .دوباره خواب دیدم .داخله بیابونه پر از تپه های شن .یه کلبه چوبی داشت .و یه اتیش کنارش که دوتا ماهی بزرگ روش .و دوتا ماهی بزرگم کنار اتیشه بود .بعد خود پسره پایین تپه شنه ناراحت نشسته بود ‌بهش گفتم پس حق الناسا چی میشع .گفت که من بدی به مردم کردم و حرف خدا رو گوشنکردم .ضرر به خودم نرسوندم .بعد من محکم زدم  کف پا اون فرد .بعد سرتاسرش آتیشگرفت .آدم هایی هم که داخل اون کویر بودن اتش گرفتن و دود ازشون بلند شد 

گفتم بهش .دوباره خواب دیدم .داخله بیابونه پر از تپه های شن .یه کلبه چوبی داشت .و یه اتیش کنارش که دو ...

عزیزم ایشون حقی به گردن اش هست که پرداخت نکرده 

شما بهشون در حد توان نذری بدید و با یه ادم مومن حرف بزنید

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

عزیزم ایشون حقی به گردن اش هست که پرداخت نکرده شما بهشون در حد توان نذری بدید و با یه ادم مومن حرف ب ...

اون گفت که از مجید واسش حلالیت بطلبم و‌در خواب یکی از دوستاش گفت منظورش مجید مکانیکه هرچی میکنیم پیداش نمیکنیم