2777
2789

فعلا که همه اونایی ک قدیم بریز بپاش داشتن، امسال دارن دنگی دونگی یلدا دور هم جمع میشن 😑

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

میشه کنار شادی خودمون ا ونایی که توان دارن ی سری ازآدمهارا هم شادکنیم

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امشب یه ادم نیازمند اومد در خونه مادرشوهرم زد مادرشوهرم براش غذا گذاشت خورد یه مقدارم شیرینی شکلات بهش دادیم چیز زیادی تو خونه نداشتیم در حد وسعمون اون شخص نیازمند یکم شیرین عقل بود و یه مادر پیر مریض داشت به خاطر مادرش پیاده میرفت هر غذایی خوردنی چیزی جمع میکرد میزاشت تو کیسه میبرد انقدر نجیب و با معرفت تشکر میکرد دعا میکرد 

واییی خداچرا انقدر افراط میکنیدجشن به جای خود کمک هم به جای خودمردم یه دل خوشی دارنیه روز جمع میشن د ...

نه نه اصلا منظورم این نبود منظورم جشن های افراطی بود گفتم میتونید اگه هر کس دوست داشت منظورم اونایی هست که خیلی جشن های بزرگ و میوه ارایی و اینا میکنن نظرمو گفتم کسی رو که مجبور نکردم 

فعلا که همه اونایی ک قدیم بریز بپاش داشتن، امسال دارن دنگی دونگی یلدا دور هم جمع میشن 😑

نه منظورم این نیست که جشن نگیرید و اینم از خودتون دریغ کنید گفتم مثلا در حد اینکه اگه شیرینی یا میوه ای میخرید اگه نیازمندی دور و اطرافتون هست یک سومشو بدین به اون در حد پیشنهاد 

از وقتی دیدمش انقدر غصه میخورم انقدر اشک تو چشمام جمع میشه حالم خوب نیست خدایا به اینا کی کمک میکنه ...

خدایی که روزی مورچه و گنجشک و میرسونه قطعا روزی بنده هاشم بهتر میدونه چجوری برسونه براشون دعا کن فقط

خیالتون راحت دیگه کسی نمیتونه اسراف کنه هممون شدیم همون نیازمنده که باید بهمون کمک بشه

من منظورم ادمایی هست که خداروشکر وضع مالیشون هم خیلی خوبه هم جشن یلدا رو خیلی تجملاتی میگیرن نمیدونم چرا بهتون برمیخوره 

از وقتی دیدمش انقدر غصه میخورم انقدر اشک تو چشمام جمع میشه حالم خوب نیست خدایا به اینا کی کمک میکنه ...

خدارویی رسان همه هست به هرشکلی

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
واییی خداچرا انقدر افراط میکنیدجشن به جای خود کمک هم به جای خودمردم یه دل خوشی دارنیه روز جمع میشن د ...

نه منظورم این نبود که جشن کلا نگیریم با خودمم هستم میگم مثلا اگه یه جشن بزرگ میگیرید و خیلی هزینه میکنید میتونید یک سومشو که حتی شامل خود میوه و شیرینی یا حتی اجیل کنار بزاریم برا نیازمندا