2777
2789
عنوان

آیا این آقا داره کرم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مدته گوشی بیشتر شاید دستشه :/ دنبال داستانید چرا واقعا

کلا گوشی همیشه تو دستشه از اول 

میشناسمش 😂

دنبال داستان هم نیستیم..دارم همفکری میکنم که جلو داستان رو بگیریم 

الان رفتار این شخص به نظرت منظور داره ؟

بله کرم می‌ریزه بنظرم نود و نه درصد مردانی متاهل هار شدن 

اون یک درصد اصلا به خودشون اجازه نمیدن ینفر شک کنه راجب رفتارشون از بس سنگین و متانت دارن 

وقتی باعث شد شک کنی یعنی حتما نیت بدی داره 

شیدا 🤍🦋
باطنشو که نمیشناسم ولی هر وقت پشت میزش دیدم کار نداشته باشه گوشی دستشه

خب حالا چیزی نشده رفتارش هم جوری نبوده 

یه استوری لایک کردن این حرفارو نداره :/ 

اگه اینجوری نباشه مثه اینه بیخودی تهمت زدی باید حلالیت بگیری ازش

خب حالا چیزی نشده رفتارش هم جوری نبوده یه استوری لایک کردن این حرفارو نداره :/ اگه اینجوری نباشه مثه ...

باشه چشم الان پیام میدم بهش میگم حلال کن فکر بد کرده بودم ..تا اینکه تو نی نی سایت توت فرنگی منو آگاه کرد گفت اشتباه فکر کردم 😊

خب حالا چیزی نشده رفتارش هم جوری نبوده یه استوری لایک کردن این حرفارو نداره :/ اگه اینجوری نباشه مثه ...

عزمزم پشت کنکوری هستی که .. به نظرم تو سنی نیستی که برای اینجور مسائل اظهار نظر کنی 

موفق باشی

عزمزم پشت کنکوری هستی که .. به نظرم تو سنی نیستی که برای اینجور مسائل اظهار نظر کنی موفق باشی

عقل و شعور به سن نیست که متاسفانه مثل اینکه شما نداری 

تاپیک عمومی زدی نظر بدن 

میتونی تاپیک نزنی 

نه من کلا دوست صمیمیم هم باشه از استوری خوشم بیاد لایکش میکنم خوشم نیاد نه .. ولی این چرا هر چی میذا ...

ایشون احتمالا برحسب عادت که هست که همه رو لایک میکنه اهمیت نده