2777
2789
عنوان

خانمایی که شوهرتون هوسباز و خاین بوده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 33 پست
آها عزیزم خیلی سخته.مادرتون جدا نشدن؟بنظرت جدا میشدن برا شما بچه ها بهتر بود؟یکم درین موارد توضیح می ...

جدا نشدن

اگه جدا میشدن لاقل هر روز شاهد عذاب کشیدنش نبودم دلاق یسری وقتا راه نجاته

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=364890439]برای اون راه حل هست خدا نکنه خیانت کنه که لنطرم دردی بالاتر از این ببن زن و شوهر نی ...

ببین تو ایتا کانال تنهل مسیر بزن کلاس همسرداری مومنانه شرکت کن ان شاءلله مشکلت حل میشه.برا ما هم دعا کن درد خیلی بدیه

دارم و دلم داغونه

تا جایی ک فکر میکنی ب خودت و بچت اسیبی نمیرسه بمون ولی اگر دیدی رفتار شوهرت داره رو بچت تاثیر میزاره، چه خشونتش و چه غمگین بودنش اینا،،  دست بچتو بگیر از زندگی بیا بیرون

بچه ب هر قیمتی نیاز نیست پدر داشته باشه

چیکار میکرد خیلی مهربون شده بود یا سرد ؟

سرد شده بود

همش دور میشد

میگفت خوابم میاد و میرفت دراز میکشید ولی نمیخوابید میرفت تو گوشیش

تو یکی از خیانتاشم کلا ی هفته جای خوابشو عوض کرده بود میرفت ی اتاق دیگه میخوابید

منم چند سری دیدم تو گوشیه ولی میگفت دارم درمورد این ارزا که جدید اومده میخونم

اگر شک داری

زیاد پیله نکن بهش

سرگوشیشم نرو

بزار ی موقعیت مناسب

مثلا وقتی خیلی تو گوشیه یهو خوابش برده یا یهو رفته دسشویی

سریع بگرد

ولی نزار متوجه بشه

جدا نشدناگه جدا میشدن لاقل هر روز شاهد عذاب کشیدنش نبودم دلاق یسری وقتا راه نجاته

رفتار شما بچه ها وقتی متوجه میشدید با پدرتون چطور بود؟مادرتون وقتی متوجه میشدن چکار میکردن؟داد و بیداد و ایرادگیری؟

والا چن سری چک کردم خبری نبود خدا کنه هیچ وقتم نبینم دیگه طاقت ندارم

خب خداروشکر 

دعا میکنم هیچوقت نبینی همچین چیزیو

چون دیگه بعد این قضیه ن ب شوهرت ن ب هیچکی دیگه اعتماد نمیتونی کنی

حتی بخای جدا هم بشی نمیتونی دوباره ب مردا اعتماد کنی