2777
2789
عنوان

یه زنه چند باری آمده مغازه شوهرم خیلی خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو هم به خودت برس 

تو از اون زن بدت نیومده از زنانگی ک درخودت دفن کردی و اون داره زیست میکنه بدت اومده 

اگه اضافه وزن داری مشکلت اراده تو هست

اگه پوست خوبی نداری روتین پوستی باید داشته باشی

اگه به لباس های قشنگ و شیک پول نمیدی باید اون حس لیاقت برای خرید لباس های زیبا رو درخودت بیاری بالا...

سعی کن ب خودت اهمیت بدی ببین چجوری دیگران جذبت میشن و شوهرت هم چقدر برات احترام بیشتری قائل میشه چون تو روی تک تک ابعادت حساسی و مطمئنی ارزشمندی

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
منم خوشگلم ولی اون خیلی خوشگل بود بعد کلی خط چشم کشیده بود واقعا حسودیم شد اخه چند باری هی آمده

عزیزم جامعه پره ازین خانمایی که کلی ارایش میکنن و میرن بیرون ...قرار نیست هر کی که خوشگلتر از ما بود شوهر برن سمتش ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
منم خوشگلم ولی اون خیلی خوشگل بود بعد کلی خط چشم کشیده بود واقعا حسودیم شد اخه چند باری هی آمده

وا مغازه اومده چیز بخره دیک پس مغازه زدین مشتری نیاد؟ 😐خیلی ب شوهرت شک داری تو برو جاش اون بمونه خونه والا 

کلیم خط چشم زده بود نمیدونس باید جواب پس بده ب خط چشمشم دقت کردی

نگو که شوهرت هم شمارشو داد؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

وا مغازه اومده چیز بخره دیک پس مغازه زدین مشتری نیاد؟ 😐خیلی ب شوهرت شک داری تو برو جاش اون بمونه خو ...

حالت خوش نیست

کلی آدم میاد تو مغازه همسرم همه پولدار چون کارش کالای گرون داره 

بعد مشتری های ما زیاد بر نمی گردن دوباره بیان این چند باری آمده 

اره اینقدر آرایش برای خرید یه شارژر اینقدر بهم ریختم رفتم 2 ساعت تو خیابان گشت زدم گریه کردم دلم به ...

دوره اقتدار زنانگی سوده هروی گرونه ولی بخرش ارزشش رو داره خواهرانه میگم حیف اشکای قشنگت نیس؟

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
دوره اقتدار زنانگی سوده هروی گرونه ولی بخرش ارزشش رو داره خواهرانه میگم حیف اشکای قشنگت نیس؟

چند باری آرایش کردم رفتم بیرون مرده ها بد نگاه می کردن یک بار یه مرد گفت تو خوشگلی به خاطر این دیگه گفتم لازم نباشه آرایش نکنم