2777
2789
عنوان

کیا مامانشون نماز میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 45 پست
چرا به مادر هممون نمیگی؟فاطمه الزهرا

خانم حضرت زهرا خودش ی داماد خوب انتخاب کنه که شوهر خوبی برای استارتر بشه😍

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون گلم بهارم انشالله بهترین بخت نصیب خواهرتون بشه به زودی

بهار جون خیلی دعات میکنم، امشب برات صلوات میفرستم. ان شاء الله بزودی ازدواج خیلی خوبی بکنین هم شما و هم خواهرم. ان شاء الله ازدواج کردین مارو تگ کنید 😍♥️ان شاء الله حضرت فاطمه ی زهرا س، براتون دعا کنه 

جانم بگو

من برای دونفر به شهید تورجی زاده متوسل شدم خیلی جوابگو

بهش میگن شهید سه سوت خیلی خوبه

بهش متوسل شو

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چجوری

هیچی بهش متوسل بشو بگو واسطه بشه برات

نت سرچ کنی میاره برات

من رفته بودم گلستان شهدا البته اصفهانن

سرخاکشون قسمشون دادم متوسل بسن دو فرد مورد نظرم همون سال مزدوج شدن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چشم عزیزم میشم ممنون

قربونت برم

امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه❤️