2777
2789
عنوان

کیا مامانشون نماز میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ازدواج کن خب

باورکن اسی منتظر همین نظر بود😐

عزیزم خوب حتما موقعیت مناسبی نبوده که اسی عزیزالان اینجا ازما دعامیخواد

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ممنون عزیزم

انشالله به حق حضرت زهرا که بهترین قسمت نصیبت بشه❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
زیاد گفتم جواب نداد

به امام مهدی؟ اینها خیلیییی مهربونن این دفعه من ضمانت میکنممم جوابتو میدننن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

عزیزذلم هم من نماز میخونم هم مامانم. اگر قابل باشیم دعات میکنیم میشه لطفا اسمتو بگی؟ بعد من مامانم نماز میخونه و خواهرم 36 ساله و مجرده و فعلا قسمت نشد ازدواج کنه. همه چی با خواست خداونده. ان شاء الله بهترین ازدواج نصیبت بشه از رحمت خدا ناامید نشو عزیزم ♥️

قربون دلت برم عزیزم اسمت چیه ؟بهت قول میدم سرنمازاستغاثه حضرت زهرا واست دعا کنم راستی ب مدت ۴۰ شب نماز استغاثه ب خانم حضرت فاطمه زهرا بخون وطلبت وبخواه غیرممکنه اجابت نکنه

عزیزذلم هم من نماز میخونم هم مامانم. اگر قابل باشیم دعات میکنیم میشه لطفا اسمتو بگی؟ بعد من مامانم ن ...

ممنون گلم بهارم انشالله بهترین بخت نصیب خواهرتون بشه به زودی