2777
2789
عنوان

انقدر از پدرم محبت ندیدم عاشق مردای سن بالا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 26 پست
بخدا تا تجربه نکنی متوجه نمیشی ربطشوالهی ام که هیچوقت تجربه نکنی نه خودت نه عزیزات.

مرسی

ولی تجربه که همیشه داشتم خیلی از دخترای ایرانی از پدر آنچنان مهری نمیبینن

منظورم ولی اینه محبت ندیدن از پدر میشه کلا کشش به مذکر ولی دلیل اینکه فقط به سن بالا گرایش داشته باشی رو نمی‌دونم شاید سلیقته کلا

دال مثل دوستت دارم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسیولی تجربه که همیشه داشتم خیلی از دخترای ایرانی از پدر آنچنان مهری نمیبیننمنظورم ولی اینه محبت ند ...

نه فکر نمیکنم ایشون منظورشون گرایش به سن بالا باشه

ایشون منظورشون این بود از اقایون سن بالا حس پدرانه میگیرم وقتی از الفاظ دخترم و ... برام استفاده میکنن..

وگرنه ادم شاید هیچوقت نتونه از یه پسر جوون احساس پدرانه بگیره واقعا.

آخ آخ راس میگی این پیرمردای جنتلمن نمیدونم چی دارن که ادم جذبشون میشه ولی جوونهااون حسو به ادم نمیدن ...

نه بابا جنتلمن هم نیستن استادمون که خیلی خسیس و بد تیپ و ایناس ولی چون بامحبته دوسش دارم

❤️❤️❤️

نه فکر نمیکنم ایشون منظورشون گرایش به سن بالا باشهایشون منظورشون این بود از اقایون سن بالا حس پدرانه ...

نه والا گرایش ندارم به خدا 

فقط حس خوبی دارم بهشون مثل پدرم دوس دارم باهاش صحبت کنم یا مثلا هی ببینمشون و اون دخترم گفتن و اینارو بشنوم

❤️❤️❤️

نه فکر نمیکنم ایشون منظورشون گرایش به سن بالا باشهایشون منظورشون این بود از اقایون سن بالا حس پدرانه ...

آها من متنشو کلن نخوندم فک کردم میگن عاشق یعنی سلیقشه آخه این دوره هم دخترا اغلب از مردای سن بالا خوششون میاد تا پسر شاید بخاطر این حس پدرانه و مراقبت باشه

دال مثل دوستت دارم🌻

آها من متنشو کلن نخوندم فک کردم میگن عاشق یعنی سلیقشه آخه این دوره هم دخترا اغلب از مردای سن بالا خو ...

بله متاسفانه پدرمادرا اصلا اهمیتی نمیدن انگار ، درحالی که اونا مقصررِ تمام اینان😔😔

بله متاسفانه پدرمادرا اصلا اهمیتی نمیدن انگار ، درحالی که اونا مقصررِ تمام اینان😔😔

آخ گفتی

انقد بدم میاد یه سری میگن پدر مادرتونو ببخشین اولین بارشونه زندگی میکنن خب مام اولین باره زندگی میکنیم🥲یعنی با بچه هامون هرجور دوست داریم رفتار کنیم؟ تازه هیچوقت آسیبی که بهت زدنو گردن نمیگیرن

دال مثل دوستت دارم🌻