2777
2789

چند سالته؟ من دختر خالم ۴۷ یا ۴۸فک کنم باش ازدواج نکرده و اصلا هم بهش فک نمیکنه حالا بیسواد هم هست پدرم ندارد یه مادر پیر داره وضع شونم بده ولی خودش قالی میبافه برا خودش یه زمین خریده بعد مرگ مامانش آواره نمونه البته دخترخاله مامانمه 

الان یه عده میان میگن چند سالته و میگن تا ۴۰ ک وارد میانسالی میشه انسان وقت داری ! یا میگن وقتش برسه میشه !! طرف ۳۵ رو رد کردی شایدم بعضیا ۴۰ !! دیگه وقتش تو پیریه ینی؟!! عده ای هم ک متاسفانه بدبخت شدن میگن خوشبحالت ک مجردی لذتشو ببر !! البته همونام طرف بگه طلاق حتی بچه نداشته باشن سکته رو میزن !!! خیشکی تنهایی آدمارو درک نمیکنه . ولی اینو بدون ... تا خواست خدا نلاشه هیچ اتفاقی نمیفته . انگار برا بعضیا تنهایی میخواد . کاریشم نمیشه کرد ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان یه عده میان میگن چند سالته و میگن تا ۴۰ ک وارد میانسالی میشه انسان وقت داری ! یا میگن وقتش برسه ...

من نمی گم ازدواج بده خیلی هم خوبه به قول خود شما من معتقدم اصلا نباید تو هیچ مسئله ای عجله کرد به خصوص ازدواج 

من نمی گم ازدواج بده خیلی هم خوبه به قول خود شما من معتقدم اصلا نباید تو هیچ مسئله ای عجله کرد به خص ...

درسته عزیزم 

همش ترسم اینه خداهی نکرده ازدواجم تو پیری وسن بالا باشه 

یه آقایی کف بینی میکرد بهم گفت ازدواجت 42سالگی به بعد هست 

درصورتی که همین آقا دفعات قبل حرف های دیگه زده بود 

ولی بلخره حرفش خیلی ناراحتم کرده وقتی یادم میاد میوفتم روگریه شدید 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
من نمی گم ازدواج بده خیلی هم خوبه به قول خود شما من معتقدم اصلا نباید تو هیچ مسئله ای عجله کرد به خص ...

اتفاقا من نگفتم نباید عجله کرد !! از گفت بقیه گفتم !! من نمیگم تو ۴۰ ک میانسالی شروع میشه . وای خب اگه برا کسی قبلش جور نشده یا هر چی خب قبول . 

چندسالته؟

26سال

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
درسته عزیزم همش ترسم اینه خداهی نکرده ازدواجم تو پیری وسن بالا باشه یه آقایی کف بینی میکرد بهم گفت ا ...

ای بابا به حرفهای این ،،،،،ها توجه نکن فقط فقط رو خودت تمرکز کن رو بیشرفت خودت