2777
2789
عنوان

عین روانیا جنون بهم دست میده😭

199 بازدید | 37 پست

حدودا یکماهه عین مریضای روانی شدم

کوچک ترین عصبیم میکنه فحش میدم داد میزنم وسایلارو میشکونم به خودم و بقیه اسیب میزنم😭😭

الان سر یه چیز خیلی کوچیک گوشیمو محکم پرت کردم خورد تو دیوار

زدم لیوان شکوندم

ده دیقه بعدش اروم میشم...

دارم روانی‌مشم😭😭همرو ازخودم زده کردم

چرا اینجوری شدم😭😭چیکارکنم

میترسم برم قرص بدن قبلا خوردم فقط کسلیش میموند‌برام

همه ازم دورشدن.ولی دست خودم نیس😭😭

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما بیمار شدی و هرچه سریع تر باید درمان رو شروع کنی

😭😭😭

حالم خیلی بده

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
دقیقا مثل منی دقیقا

من واقعا کنترلمو از دست میدم

امروز هم خودمو زدم هم رفیقمو محکم تخت سینه اش میکوبیدم😭😭

داروهای اعصاب چون آرامش بخش هستند اکثرا خواب آور هستند

اخه تاثیری روم نداشت

حتی دیگ تمرکزم واسه درس ندارم

فایده نداره

خوابتم بهم ریخته ؟غذات چی ؟

کارهای خونه رو انجام میدی؟

اتفاق خاصی یه ماه پیش افتاده؟

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

تیروئید ندارین؟

نه تازه ازمایش دادم

اتفاقا دستامم میلرزه شک کردم به تیرویید

ولی نداشتم

خوابتم بهم ریخته ؟غذات چی ؟کارهای خونه رو انجام میدی؟اتفاق خاصی یه ماه پیش افتاده؟

خوابم نه

غذامم عادیه

فشار روم زیاد بود...خیلی زیاد

هنوزم هست

خستم