2777
2789
عنوان

روز مادر هم رسید من هنوز مادر نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست
نه.. اصلا دل و دماغ هیچی ندارم. کاش بخوابم چشم هامو باز کنم ببینم همه چی درست شده..

ببین تو متن حدیث کسا هم داریم که تو جمعی این دعا خوانده نمیشه مگر اینکه هر کس غمی داره غمش برطرف سه هرکس حاجت داره حاجتش برطرف سه 

چند نفر دعوت کن حدیث کسا بخونید إن شاالله حاجت روا میشی میای همین جا میگی 🥺♥️

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

خدای تو هم بزرگهاز امید و رحمت و حکمت خدا غافل نشوتوکل به خودش انشالله سال دیگه دامنت سبز شده باشه

احساس پیری می کنم.. دیگه تموم شدم بخدا. 

دیگه کی؟ 

فقط دلم میخواد سرمو بکوبم دیوار بمیرم دیگه.. خسته شدم. 

حالم از دلسوزی بقیه بهم میخوره

حالم از تنهایی و سکوت خونه بهم میخوره 

حالم از خودم بهم میخوره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین تو متن حدیث کسا هم داریم که تو جمعی این دعا خوانده نمیشه مگر اینکه هر کس غمی داره غمش برطرف سه ...

چی بگم دیگه. دیدی گاهی آدم از شدت درد دیگه نمی تونه ناله  کنه .. ساکت و لال میشه. 

من الان توی اون حالتم.. 

احساس پیری می کنم.. دیگه تموم شدم بخدا. دیگه کی؟ فقط دلم میخواد سرمو بکوبم دیوار بمیرم دیگه.. خسته ش ...

اگر امکانش رو دارین قلب چند تا بچه رو شاد کنین

خدا دعایِ دیگران رو زودتر برآورده میکنه در حق ما

الهی سال دیگه دختر کوچولوتون توی بغلتون باشه🌱💕

۳۳ سالمه۱۲ سالهتوی سیکل آی وی اف هستم

همسن منی منم نشدم ولی بی خیالم حالا مگه بچه چکار میخواد بکنه خدا ب وقتش میده منم رفتم دعوادکتر کردم نشد   مگه قرار همه بچه بیارن سرموقع بیارن سن اصلا مهم نیست مهم این بتونی اخرش خوشبختش کنی

احساس پیری می کنم.. دیگه تموم شدم بخدا. دیگه کی؟ فقط دلم میخواد سرمو بکوبم دیوار بمیرم دیگه.. خسته ش ...

حق داری اسی 

ولی چه میشه کرد

روزگار همیشه بروقف مراد نیست

بعضی اوقات بهتره فقط با ایام کنار اومد بلکه معجزه ای رخ بده و دلت شاد بشه

شاید روزی که کلا از فکرش در اومدی ،اون اتفاق قشنگ برات بیفته

اونجایی سخته اونایی که چندسال بعد ازشما ازدواج کردن و دارن سومی رو دنیا میارن و تو بمونی سخترشم اینه ...

وااای وااای 

نگو که عجیب درک می کنم. 

ما یه دفعه امسال دو تا کوچولو به خانوادمون اضافه شد خیلی برام سخته. خیلی خیلی خیلی 

خواهرم عروسی کرد ماه اول باردار شد.. 

ببین چه حسی داره ، سیسمونی که مادرت برای تو خریده رو بده به خواهرت... ذره ذره آب شدم. دم نزدم که نگن حسوده، اما مردم و زنده شدم. من از اون روز عوض شدم. تنها و گوشه گیر.. حتی دوست ندارم توی جمع های خانواده باشم.. 

چی بگم دیگه. دیدی گاهی آدم از شدت درد دیگه نمی تونه ناله کنه .. ساکت و لال میشه. من الان توی اون حا ...

اینم امتحان کن 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

اگر امکانش رو دارین قلب چند تا بچه رو شاد کنینخدا دعایِ دیگران رو زودتر برآورده میکنه در حق ماالهی س ...

من عاشق بچه هام.  همیشه خوشحالشون می کنم. اما خب نمی دونم خدا نمیخواد.. گاهی با وجود اینکه خیلی پاک نیستم و خطاکارم یهو دلم برای خودم می سوزه و آتیش میگیره، اما نمی دونم چرا خدا دلش به رحم نمیاد.. 

من حتی وقتی یه نوزاد بغل می کنم توی گوشش میگم تو پاکی برام دعا کن منم مادر بشم.. 

من عاشق بچه هام. همیشه خوشحالشون می کنم. اما خب نمی دونم خدا نمیخواد.. گاهی با وجود اینکه خیلی پاک ...

آنقدر آدم دیدم که بعد از بیست سال بچه دار شدن و حتی بالاتر. شما سنی ندارین، تازه اول جوونیتون هست، استرس نطفه رو میکشه، رها کن و بیخیال باش، بخدا بچه دار میشین، توی همین سایت خانم هایی رو دیدم که ناامید بودن اما سال بعد بچه شون توی بغلشون بوده، برای خدا که کاری نداره، خدا بزرگترین بخشنده است،ان شاءالله خبرِ شادیتون رو بشنویم💕😍