2777
2789
واقعااا؟؟باید چکار کنم

اگر تونستی بری بادکش گرم طب سنتی شهرتون انجام بدی خوبه دمنوشهای گرم و چرب کردن رحم وتخمدانها باروغن سیاهدونه یا زیتون بستن شال پشمی به دورشکم جوراب بپوشین اگه کف خونتون پارکت یا سرامیک سرده وفرش نیست وشلوار پاچه کوتاه به هیچ وجه نپوشید 

تو بارداری میتونم برم ؟

دورت بگردم نمیدونم برات ضرر داره یا نه 

ولی از دکترت حتما بپرس 

انشالله نی نی قشنگت رو صحیح و سالم بغل بگیری😍😍😍

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر تونستی بری بادکش گرم طب سنتی شهرتون انجام بدی خوبه دمنوشهای گرم و چرب کردن رحم وتخمدانها باروغن ...

اره انگار همش مال سردیه دقیقاااا اصلا خوراک سزد مثل خیار یا سالاد میخورم انگار بدتر و بیشتر میشه

سلام گلم .علتش چیه

عزیزم علت های متفاوتی داره 

تغییرات هورمونی در بارداری 

ضعف عضلات لگن و فشاری که توی بارداری بهش وارد میشه

گاهی اوقات وزن زیاد هم میتونه باعثش بشه 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

دورت بگردم نمیدونم برات ضرر داره یا نه ولی از دکترت حتما بپرس انشالله نی نی قشنگت رو صحیح و سالم بغل ...

ممنونم عزیزم .

خیلی شما مهربونی .🥹🙏

بهم انرژی مثبت خوبی از شما منتقل شد .

خدا عزیزاتو برات حفظ کنه 🌷

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

ممنونم عزیزم .خیلی شما مهربونی .🥹🙏بهم انرژی مثبت خوبی از شما منتقل شد .خدا عزیزاتو برات حفظ کنه 🌷

عزیزمی گل نازم 

مرسی ازت💋💋💋

با قلب پاک و مهربونت برای منم دعا کن🤍 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌